دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۱:۲۵
منبع: نمایندگی لرستان
رهاسازی ۴ فرد جغد کوچک و یک فرد شاه‌بوف در زیستگاه‌های بروجرد

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان خبر داد

رهاسازی ۴ فرد جغد کوچک و یک فرد شاه‌بوف در زیستگاه‌های بروجرد

لرستان (ایسنا) - رئیس اداره حفاظت محیط زیست بروجرد گفت: چهار فرد جغد کوچک و یک فرد شاه‌بوف پس از طی مراحل تیمار و اطمینان از سلامت و توانایی بازگشت به طبیعت، در زیستگاه‌های طبیعی شهرستان رهاسازی شدند.

علی کردی، اظهار کرد: این پرندگان شکاری پس از تحویل به مرکز تیمار حیات وحش و انجام مراقبت‌های لازم، تحت معاینات و بررسی‌های تخصصی قرار گرفتند و پس از کسب آمادگی لازم برای ادامه زندگی در طبیعت، با نظارت کارشناسان حفاظت محیط زیست در زیستگاه‌های طبیعی شهرستان بروجرد رهاسازی شدند.

وی خاطرنشان کرد: رهاسازی این پرندگان در راستای حفاظت از تنوع زیستی و صیانت از حیات وحش استان لرستان انجام گرفت و نقش مهمی در بازگشت گونه‌های جانوری به زیستگاه‌های طبیعی و حفظ تعادل اکولوژیک دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان دوشنبه ۲۳ شهریور، کردی بیان کرد: اداره کل حفاظت محیط زیست استان لرستان از شهروندان درخواست دارد در صورت مشاهده پرندگان آسیب‌دیده یا ناتوان، موضوع را به نزدیک‌ترین ادارات حفاظت محیط زیست اطلاع و یا با سامانه شبانه روزی ۱۵۴۰ تماس گرفته شود.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها