دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۴۳
منبع: نمایندگی فارس
عملیات شبانه آسفالت معابر پرتردد شیراز ادامه دارد

عملیات شبانه آسفالت معابر پرتردد شیراز ادامه دارد

فارس (ایسنا) - رئیس سازمان عمران شهرداری شیراز از تداوم عملیات شبانه‌روزی آسفالت و بهسازی معابر در نقاط مختلف این کلان‌شهر خبر داد و گفت: بخشی از عملیات آسفالت با توجه به حجم تردد در معابر، در ساعات شب انجام می‌شود تا ضمن تسریع در اجرای پروژه‌ها، اختلال در عبور و مرور شهروندان به حداقل برسد.

علی‌حسین عباسی، دوشنبه ۲۳ شهریور در نشست سازمان عمران شهرداری شیراز با اشاره به اجرای برنامه‌های بهسازی معابر شهری اظهار کرد: عملیات اجرایی آسفالت و روکش معابر با هدف ارتقای کیفیت معابر، بهبود عبور و مرور و افزایش رضایتمندی شهروندان به‌صورت مستمر در نقاط مختلف شهر در حال انجام است.

وی افزود: عملیات روکش آسفالت طی روزهای گذشته در برخی معابر اصلی و پرتردد شهر از جمله بلوار نارنج، بلوار شهید رضایی، خیابان صفا، ورودی گلستان و مسیر حدفاصل میدان دانشجو به سمت صداوسیما انجام شده است.

رئیس سازمان عمران شهرداری شیراز همچنین از اجرای عملیات تراش و ترمیم آسفالت در کمربندی خبر داد و گفت: این عملیات در حدفاصل بلوار پرستار تا پل جوادیه و همچنین بزرگراه آیت‌الله محلاتی اجرا شده و با توجه به گستردگی اقدامات، روند بهسازی این محورها ادامه خواهد داشت.

عباسی با تأکید بر ضرورت مدیریت ترافیک همزمان با اجرای پروژه‌های عمرانی بیان کرد: با توجه به حجم تردد در برخی معابر، بخشی از عملیات آسفالت به‌صورت شبانه انجام شده و این روند در نقاط مورد نیاز ادامه پیدا می‌کند تا ضمن تسریع در اجرای پروژه‌ها، کمترین اختلال در تردد روزانه شهروندان ایجاد شود.

وی ادامه داد: سازمان عمران شهرداری شیراز با استفاده از ظرفیت نیروهای انسانی، ماشین‌آلات و امکانات اجرایی خود، پروژه‌های آسفالت و بهسازی معابر را دنبال می‌کند و تلاش می‌شود عملیات عمرانی در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با رعایت استانداردهای فنی انجام شود.

عباسی تصریح کرد: تداوم عملیات آسفالت و بهسازی معابر با استفاده از ظرفیت نیروهای انسانی، ماشین‌آلات و تجهیزات این سازمان، علاوه بر ارتقای کیفیت و تاب‌آوری شبکه معابر، رفع فرسودگی مسیرها و افزایش ایمنی تردد را دنبال می‌کند.

رئیس سازمان عمران شهرداری شیراز در ادامه افزود: اجرای بخشی از عملیات در ساعات شب نیز با هدف مدیریت ترافیک و کاهش مزاحمت برای رفت‌وآمد روزانه شهروندان ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها