علی متقیان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در سال گذشته با توجه به جنگ رخ داده شده آزمون جذب معلم را نداشته ایم و سال تحصیلی جدید با دانشجو معلم هایی جدید که تحصیل را تمام کرده اند کار را انجام خواهیم داد.
وی افزود: برای سال تحصیلی جدید مشکلی از لحاظ نیروی انسانی نداریم شاید کمبودهایی را داشته باشیم که بیشتر در شهرستان راز و جرگلان است.
متقیان توضیح داد: در این شهرستان با کمبود ۷۵ معلم مواجه بودیم که از طریق حق التدریس و اضافه کار جبران مسئله جبران شده است.
وی بیان کرد: این استان در برخی از دروس همچون ادبیات فارسی، ادبیات عرب، الهیات با کمبود معلم مواجه است.
این مقام مسئول تصریح کرد: در سال تحصیلی جدید هیچ کلاس درسی بدون معلم و هیج معلمی بدون کلاس نخواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: حتی در بجنورد، شیروان و اسفراین در مقطع ابتدایی با مازاد نیرو مواجه هستیم که این امر نیز مدیریت شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: در سال تحصیلی جدید ۱۹۲ هزار دانش آموز در مدارس استان حاضر خواهند شد.
وی اظهار کرد: تعداد کد مدرسه و تعداد مدارس استان نسبت به سال تحصیلی گذشته افزایش پیدا کرده، بطوریکه امسال ۲۱۶۶ مدرسه با ۹۲۰۰ کلاس درس برای دانش آموزان آماده شده است.
وی افزود: ۱۴ هزار و ۹۰۶ معلم امر آموزش را در سال تحصیلی جدید در استان انجام خواهند داد.
متقیان ادامه داد: تاکنون ثبت نام ۹۸ درصد از دانش آموزان کلاس اول انجام شده است.
به گفته وی ثبت نام ۸۶ درصد از دانش آموزان متوسطه اول و ۶۰ درصد متوسطه دوم انجام شده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: تلاش بر این است تا دانش آموزانی که به علت مسائل تحصیلی ثبت نام نکرده جذب تحصیل شوند
انتهای پیام