جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵ | ۱۶:۰۵
منبع: نمایندگی خوزستان
یک مدرس: دوره D آسیا در اهواز فرصتی برای شناسایی و پرورش مربیان فوتبال است

یک مدرس: دوره D آسیا در اهواز فرصتی برای شناسایی و پرورش مربیان فوتبال است

خوزستان (ایسنا) - مدرس دوره مربیگری سطح D آسیا در اهواز، هدف اصلی این دوره را شناسایی استعدادهای مربیگری و هدایت مربیان در مسیر توسعه و آموزش حرفه‌ای عنوان کرد.

محمد سجادیان در حاشیه برگزاری دوره مربیگری سطح D آسیا در اهواز در گفت‌وگو با ایسنا درباره اهداف برگزاری این دوره اظهار کرد: دوره D بیشتر با هدف استعدادیابی مربیان و انتخاب مسیر مربیان برای کمک به فوتبال برگزار می‌شود و نفرات برتر می‌توانند با سرعت بیشتری در دوره‌های سطوح بالاتر مربیگری شرکت کنند.

وی درباره مهم‌ترین مباحث مطرح‌شده در این دوره گفت: اصول و فرآیند مربیگری، تکنیک، مهارت‌ها و اصول دفاع و حمله، مباحث تغذیه و تمرین به صورت نظری ارائه شد. همچنین ساختار یک جلسه تمرینی و مهارت‌های لمس توپ، دریبل، پاس، شوت، دفاع و حمله نیز بخش عملی دوره را تشکیل می‌داد.

سجادیان در خصوص تفاوت رویکرد دوره‌های جدید مربیگری کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) با شیوه‌های سنتی آموزش مربیان، بیان کرد: قوانین آموزشی AFC به صورت یونیت‌های واحد تعریف شده‌اند، اما به مدرسین این فرصت داده شده است که جدیدترین دستاوردهای علمی و تجربیات خود را با محتوای متفاوت و در قالب مباحث مشخص‌شده تدریس کنند.

این مدرس دوره D آسیا در پاسخ به این پرسش که مربیان پس از گذراندن این دوره باید بر چه موضوعاتی تمرکز کنند؟ گفت: تکرار و کسب تجربه مهم‌ترین مسئله در پیشرفت مربیان است. توصیه می‌شود مربیان در هر رده، لیگ و مجموعه‌ای که امکان همکاری وجود دارد، حضور پیدا کنند و به تجربیات خود اضافه کنند.

وی با تأکید بر اهمیت آموزش مستمر مربیان، تصریح کرد: صرف دریافت مدرک مربیگری برای فعالیت حرفه‌ای کافی نیست و مربیان باید روند یادگیری خود را ادامه دهند. دیدن فیلم‌های آموزشی، شرکت در دوره‌های تکمیلی و استفاده از تجربیات سایر مربیان می‌تواند کمک شایانی به مسیر موفقیت آنها کند.

سجادیان همچنین درباره میزبانی هیأت فوتبال خوزستان و روند برگزاری این دوره در اهواز، گفت: هیأت فوتبال خوزستان به دلیل تعداد تیم‌های مختلف شرکت‌کننده در لیگ‌های کشوری و استانی در همه رده‌ها، دارای تشکیلات گسترده‌ای است که باید با برنامه‌ای مدون به پیشرفت فوتبال کمک کند.

وی ادامه داد: این دوره به همت کمیته آموزش، آقای آذرحزین، آقای افرا و همکارانشان برگزار شد و با توجه به ساخت سالن کنفرانس و نزدیک بودن زمین تمرین به محل برگزاری کلاس‌های تئوری، دوره با کیفیت مطلوبی برگزار شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها