جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵ | ۱۶:۴۰
منبع: نمایندگی قزوین
امام جمعه موقت قزوین: پیروزی نهایی مرهون مقاومت مردم مبعوث است

امام جمعه موقت قزوین: پیروزی نهایی مرهون مقاومت مردم مبعوث است

قزوین (ایسنا) - امام جمعه موقت قزوین گفت: پیروزی نهایی مرهون مقاومت مردم مبعوث ماست، حضور مستمر مردم در خیابان‌ها، اقتدار مسئولان سیاسی و اجرایی را درپی خواهد داشت و به دنبال آن نیروهای نظامی عرصه امنیت با اطمینان خاطر با دشمن مقابله خواهند کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدتقی سبحانی‌نیا در خطبه‌های نماز جمعه ۱۰ مهر ماه که در مسجدالنبی(ص) برگزار شد، اظهار کرد: شهردار قزوین در روزهای اخیر توسط شورای اسلامی شهر انتخاب شده و دوره جدیدی از مدیریت شهرداری در قزوین آغاز شده است، از شورای اسلامی و شهردار محترم درخواست داریم با وفاق و همدلی حداکثری خدمت به شهر و مردم ولایی قزوین را به‌صورت جدی و محسوس دنبال کنند و در خدمت به مردم کوتاهی نکنند.

وی افزود: شهرداری مهم‌ترین نهادی است که بیشترین اثر را در تأمین رضایتمندی مردم یا خدای ناکرده در ایجاد نارضایتی مردم دارد، همان‌گونه که نیروی انتظامی امنیت را برای مردم فراهم می‌کند و مایه آرامش و تسلای خاطر مردم است که مردم بتوانند در آسایش و آرامش سر بر بالین بگذارند، شهرداری هم می‌تواند آنگونه به مردم خدمت کند که گرفتاری‌ها و سختی‌های مردم تقلیل یابد و آلامی که به واسطه مشکلات اقتصادی و معیشتی برای آنان پیش آمده تسکین پیدا کند.

امام جمعه موقت قزوین عنوان کرد: همه شما از کارهای بزرگی که شهرداری تهران در ایام جنگ رمضان انجام داده مطلع هستید، برای مثال مترو را رایگان کرده‌اند، بسیاری از منازل مسکونی آسیب‌دیده در جنگ توسط شهرداری مرمت شده و مردمی که منزلشان آسیب‌دیده بود، اسکان داده شدند، شاید خوب باشد یک بار شهردار تهران را به قزوین دعوت کنیم تا از تجارب ایشان استفاده کنیم، چرا که استفاده از این تجارب می‌تواند سختی‌های معیشتی را برای مردم تقلیل دهد.

وی ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی و تقدیر از زحمات دلاورمردان غیور فراجا بیان کرد: پلیس مجاهد و خدمتگزار ما به‌صورت شبانه‌روزی در خدمت مردم بوده و از جان پاک خود می‌گذرد، اما از نظر مالی آن‌گونه که باید تأمین نمی‌شود، امیدواریم دولت خدوم بتواند از خجالت رزمندگان اسلام و تأمین‌کنندگان امنیت در بیاید.

حجت‌الاسلام سبحانی‌نیا ضمن اشاره به پیام‌های اخیر مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: یکی از نکات حائز اهمیت در پیام‌های ایشان بحث مقاومت و حضور پررونق و باشکوه مردم در خیابان‌ها بود، ایشان نسبت به این مسئله اعلام خشنودی و رضایتمندی داشتند، یقیناً ما در آستانه پیروزی قطعی قرار داریم، امیدواریم به‌زودی شاهد این باشیم که شر دو موجود خبیث یعنی ترامپ و نتانیاهو از صحنه تأثیرگذاری در عرصه سیاسی و نظامی در عالم کم شده و شاخشان شکسته شود.

امام جمعه موقت قزوین گفت: پیروزی نهایی مرهون مقاومت مردم مبعوث ماست، تا زمانی که مردم در خیابان‌ها، میادین و مساجد حضور داشته باشند، هم مسئولان سیاسی و اجرایی محکم و مقتدر خواهند ایستاد و هم نیروهای نظامی و مجاهدان عرصه امنیت با اطمینان خاطر با دشمن مقابله خواهند کرد، مردم عزیز باید همچون گذشته و حتی بیش از گذشته در خیابان‌ها حضور حداکثری داشته باشند تا به‌زودی شاهد شکست قطعی دشمنان باشیم و بینی آنان را به خاک بمالیم.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در پیامشان فرمودند برخی ما را قدرت چهارم دنیا می‌خوانند، اما ما قدرت اول دنیا هستیم، این صرفاً یک شعار نیست، بلکه واقعیت محض است، آن کسی که به قرآن ایمان دارد، این را با پوست و گوشت و جانش می‌پذیرد که خدای متعال می‌فرماید اگر خدا شما را یاری کند، هیچ‌کس بر شما غلبه نخواهد کرد.

امام جمعه موقت قزوین تصریح کرد: ما تحقق این وعده الهی را در تاریخ دیده‌ایم و امروز نیز آن را تجربه کرده‌ایم، امروز ما شاهدیم که آمریکا به‌عنوان ابرقدرت بزرگ دنیا به همراه نوچه‌اش یعنی اسرائیل خبیث که خود را قدرت اول خاورمیانه می‌دانست و ظرف چند روز چند کشور عربی را شکست داد، با همه اذناب خود از جمله برخی کشورهای عربی منطقه و برخی کشورهای اروپایی نتوانستند جمهوری اسلامی را طی چند ماه به زانو درآورند.

وی اظهار کرد: از دولت محترم درخواست داریم رویکرد خود را نسبت به کشور امارات متحده عربی تغییر دهد و مراقبت بیشتری نسبت به این کشور داشته باشد، امارات مهم‌ترین پایگاه اسرائیل در منطقه جنوب خلیج‌فارس است، اخیراً نخست‌وزیر اسرائیل هم به این کشور سفر داشته است، فتنه‌گری‌هایی که امارات انجام می‌دهد محسوس و ملموس است، کار به جایی رسیده که آنقدر جسارت و گستاخی می‌کنند که مجدداً داعیه‌دار جزایر سه‌گانه ایرانی شده‌اند.

حجت‌الاسلام سبحانی‌نیا یادآور شد: وقتی ما با امارات مدارا کنیم، آن‌ها طور دیگری برداشت کرده و پررویی می‌کنند، درخواست ما از دولت محترم این است که نسبت به همسایگان و به‌طور خاص امارات متحده عربی مراقبت و قاطعیت بیشتری صورت بگیرد تا دشمنان هوس‌های خام در سر خود نپرورانند و حساب کار دستشان بیاید.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها