یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ | ۰۹:۲۱
منبع: نمایندگی همدان
معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان: خدمات انتظامی به مردم حتی در شرایط جنگی متوقف نشد

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان: خدمات انتظامی به مردم حتی در شرایط جنگی متوقف نشد

همدان (ایسنا) - معاون سیاسی، امنیتی استانداری همدان با تقدیر از عملکرد مجموعه انتظامی استان، گفت: خدمات‌رسانی نیروی انتظامی به مردم حتی در شرایط التهاب، جنگ و فضای امنیتی استان متوقف نشد.

حمزه امرایی روز یکشنبه ۱۱ مهر در جلسه شورای انتظامی استان همدان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و تبریک هفته نیروی انتظامی به مجموعه انتظامی استان، اظهار کرد: از فرمانده انتظامی استان، معاونان، کارکنان و همه نیروهایی که در رده‌های مختلف انتظامی در استان و شهرستان‌ها برای تأمین امنیت و آرامش مردم تلاش می‌کنند، قدردانی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه نیروی انتظامی بازوی اجرایی نظام امنیتی کشور و استان است، افزود: مجموعه انتظامی استان در کنار سایر دستگاه‌های امنیتی و انتظامی، نقش مهمی در تأمین امنیت و آرامش مردم بر عهده دارد.

امرایی با اشاره به برگزاری حدود ۸۳ جلسه شورای تأمین استان از اردیبهشت سال ۱۴۰۴ تاکنون، تصریح کرد: این میزان جلسه تقریباً دو برابر تعداد پیش‌بینی‌شده در مقررات است که علت آن نیز حوادث و رخدادهای مختلفی بود که به‌ویژه در سال گذشته با آن مواجه بودیم؛ از جمله جنگ، وقایع خیابانی، فراخوان‌های ضد امنیتی و مسائل اجتماعی.

وی ادامه داد: در سال‌جاری نیز با تداوم شرایط خاص و وضعیت «نه جنگ و نه صلح» مواجه بودیم؛ شرایطی که از نظر تأمین امنیت، کمتر از دوران جنگ نبود و مجموعه انتظامی استان در این زمینه اقدامات قابل توجهی انجام داد.

معاون سیاسی، امنیتی استانداری همدان با تأکید بر اینکه خدمات انتظامی در شرایط بحرانی متوقف نشد، گفت: در آن شرایط هیچ شهروندی به ما مراجعه نکرد که با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته و پاسخ دریافت نکرده باشد. در شرایط التهاب و فضای امنیتی حاکم بر استان، نیروهای انتظامی با اهتمام ویژه به مردم خدمت‌رسانی کردند و این موضوع شایسته تقدیر است.

وی با تقدیر ویژه از عملکرد سردار نجفی، فرمانده انتظامی استان همدان، اظهار کرد: سردار نجفی در دوره حضور خود در استان با رویکردی میدانی و اجرایی، امور را با جدیت و جسارت پیگیری کرد و خوشبختانه در حوزه تأمین امنیت استان با مشکل خاصی مواجه نبودیم.

امرایی همچنین حمایت از مجموعه انتظامی در حوزه‌های مختلف را ضروری دانست و گفت: حمایت‌های لجستیکی از مجموعه انتظامی نیز موضوع مهمی است و باید شرایطی فراهم شود که نیروهای انتظامی دغدغه‌های زندگی و معیشتی کمتری داشته باشند تا بتوانند با فراغ بال به مأموریت اصلی خود یعنی تأمین امنیت و نظم بپردازند.

اقتدار پلیس در حوادث اخیر همدان به رخ دشمنان کشیده شد

در ادامه این جلسه، فرماندار همدان نیز با تبریک هفته نیروی انتظامی از تلاش‌های نیروهای انتظامی در تأمین امنیت شهرستان قدردانی کرد.

مجید درویشی اظهار کرد: هفته نیروی انتظامی فرصت مناسبی برای تقدیر و تشکر از زحمات سبزپوشان نیروی انتظامی است و لازم می‌دانم این هفته را به همه نیروهای انتظامی تبریک بگویم.

وی با اشاره به حوادث و رخدادهای یک سال گذشته در همدان، افزود: در یک سال گذشته شاهد وقایع مختلفی از جمله جنگ ۱۲ روزه و حوادث و تجمعات مختلف در شهر همدان بودیم که در تمامی این موارد، نیروی انتظامی با اقتدار و هوشمندی وارد میدان شد.

فرماندار همدان با اشاره به حوادثی که در مقابل فرمانداری و دانشگاه رخ داد، گفت: اقتدار نیروی انتظامی در آن روزها واقعاً فضای شهر و بزرگی و اعتبار این نیرو را به رخ دشمنان و افراد خودفروخته کشید.

درویشی همچنین با اشاره به حضور نیروهای انتظامی در جریان ناآرامی‌های دی‌ سال گذشته، اظهار کرد: حضور شبانه‌روزی نیروهای انتظامی در جریان این حوادث و فداکاری آنان برای برقراری امنیت و آرامش مردم قابل تقدیر است.

وی با اشاره به مجروحیت تعدادی از نیروهای انتظامی در جریان این حوادث، ادامه داد: نیروهای انتظامی در کنار حفظ اقتدار، مردم‌مداری و خویشتنداری را نیز در دستور کار قرار دادند و خوشبختانه استان همدان از نظر میزان آسیب و تلفات، یکی از کمترین آمارها را در کشور داشت که این موضوع حاصل مدیریت مناسب و تلاش مجموعه‌های امنیتی و انتظامی استان بود.

فرماندار همدان با اشاره به نقش نیروی انتظامی در تأمین امنیت در ایام جنگ ۱۲ روزه و ماه رمضان، افزود: این موضوعات از جمله مواردی بود که عملکرد و آمادگی نیروهای انتظامی را به خوبی نشان داد.

درویشی همچنین از حضور مستمر نیروهای انتظامی در میدان دانشگاه همدان تقدیر کرد و گفت: حدود ۲۱۵ شبانه‌روز، پرچم جمهوری اسلامی در میدان دانشگاه برپا بوده و نیروهای انتظامی نیز در تمام این مدت در کنار پرچم حضور داشتند و همه ظرفیت خود را برای حفظ اقتدار و صیانت از پرچم جمهوری اسلامی به کار گرفتند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها