سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵ | ۰۹:۱۳
منبع: نمایندگی اردبیل
ظرفیت‌های قضایی و اجتماعی برای حمایت از کودکان پای کار می‌آیند

معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان اردبیل:

ظرفیت‌های قضایی و اجتماعی برای حمایت از کودکان پای کار می‌آیند

اردبیل (ایسنا) - معاون قضایی رئیس کل و معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل گفت: در راستای راهکارهای تقویت حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان، ظرفیت‌های قضایی و اجتماعی برای حمایت از کودکان پای کار می‌آیند.

جهانگیر جوانمرد ۱۴ مهر در جلسه شورای استانی فعالیت دفاتر حمایت از اطفال و نوجوانان استان اردبیل با تأکید بر ضرورت توسعه و تقویت ساختار دفاتر حمایت از اطفال و نوجوانان در سطح استان، راه‌اندازی دفاتر شهرستانی را از الزامات تحقق اهداف این حوزه عنوان کرد.

وی همچنین راه‌اندازی مراکز ملاقات طفل در شهرستان‌ها را از دیگر ضرورت‌های این حوزه دانست و اظهار کرد: ایجاد بسترهای مناسب برای برگزاری ملاقات‌های والدین و فرزندان در فضایی امن، آرام و متناسب با شرایط روحی و روانی اطفال، می‌تواند نقش مؤثری در کاهش آسیب‌های ناشی از اختلافات خانوادگی و حمایت از حقوق کودکان داشته باشد.

معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان اردبیل با اشاره به اهمیت اقدامات پیشگیرانه، بر ضرورت افزایش آگاهی عمومی نسبت به حقوق اطفال و نوجوانان تأکید کرد و گفت: بخش مهمی از آسیب‌های این حوزه با ارتقای سطح آگاهی خانواده‌ها، جامعه و دستگاه‌های مسئول نسبت به حقوق و نیازهای کودکان قابل پیشگیری است.

جوانمرد بر استفاده از ظرفیت خیرین و افراد نیکوکار در مسیر صلح و سازش در پرونده‌های مرتبط با اطفال و نوجوانان تأکید کرد و افزود: بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی و خیرین می‌تواند در حل و فصل اختلافات، کاهش تنش‌های خانوادگی و حمایت مؤثرتر از کودکان و نوجوانان نقش‌آفرین باشد.

وی همچنین پیشنهاد تشکیل کارگروه تخصصی در حوزه حمایت از اطفال و نوجوانان را مطرح کرد و خواستار بهره‌گیری از ظرفیت کارشناسان و متخصصان حوزه‌های مختلف برای بررسی تخصصی مسائل، شناسایی چالش‌ها و ارائه راهکارهای عملیاتی شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها