سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵ | ۱۴:۴۳
منبع: نمایندگی مازندران
از بازداشت سارقان در مازندران تا کشف ۲۲۸ تن برنج احتکاری در بابل

اخبار انتظامی مازندران؛

از بازداشت سارقان در مازندران تا کشف ۲۲۸ تن برنج احتکاری در بابل

مازندران (ایسنا) - فرمانده انتظامی استان از کشف ۲۲۸ تن برنج احتکاری به ارزش ۹۰۰ میلیارد ریال توسط مأموران پلیس امنیت اقتصادی در شهرستان بابل خبر داد.

سردار حسن مفخمی شهرستانی در تشریح این خبر اظهار کرد: در راستای مقابله با احتکار کالاهای اساسی و برخورد با اخلالگران نظام اقتصادی، مأموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان بابل با انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی‌های تخصصی، موفق به شناسایی سه انبار محل نگهداری برنج احتکاری شدند.

وی افزود: مأموران در عملیات‌های جداگانه و با هماهنگی های قضایی، از انبارهای شناسایی‌شده در شهرستان بابل بازرسی که در نتیجه آن، ۲۲۸ تن برنج احتکاری کشف شد.

فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به اینکه ارزش برنج‌های کشف‌شده برابر نظر کارشناسان ۹۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است، تصریح کرد: در این رابطه پرونده‌های قانونی تشکیل و جهت سیرمراحل قانونی به مرجع قضایی ارسال شدند.

سردار مفخمی در پایان با تأکید بر عزم جدی پلیس در مقابله با احتکار کالاهای اساسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان، از شهروندان خواست در صورت اطلاع از هرگونه احتکار و فعالیت غیرقانونی اقتصادی، موضوع را از طریق شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

فرمانده انتظامی شهرستان ساری از بازداشت یک سارق اماکن خصوصی در این شهرستان خبر داد .

سرهنگ علی قیصری در تشریح این خبر گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت اماکن خصوصی در شهرستان ساری، موضوع در دستور کار ماموران پایگاه آگاهی ساری  قرار گرفت .

وی افزود: ماموران پایگاه آگاهی ساری با انجام اقدامات پلیسی و گشت زنی هدفمند در سطح حوزه موفق به بازداشت یک نفر سارق اماکن خصوصی شدند که متهم در تحقیقات و بازجویی پلیس به چهار فقره سرقت اماکن خصوصی اعتراف و اموال کشف شده به مال باختگان بازگشت داده شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ساری با اشاره به تکمیل پرونده و تحویل متهم به مرجع قضائی، به شهروندان توصیه کرد:هشدارها و توصیه‌های پلیس را جدی گرفته و با انجام اقدام‌های پیشگیرانه از سرقت اماکن خصوصی توسط سارقان حرفه‌ای جلوگیری کنند.

دستگیری سارق و کشف اموال مسروقه در قائمشهر

فرمانده انتظامی شهرستان قائمشهر از دستگیری یک سارق و کشف اموال مسروقه خبر داد و گفت: متهم پس از شناسایی و بازداشت به سرقت منزل اعتراف کرد.

سرهنگ قلی پور فرمانده انتظامی شهرستان قائم‌شهر از بازداشت یک سارق و کشف اموال مسروقه خبر داد و اظهار کرد: در پی وقوع سرقت منزل و شکایت مالباخته، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی، تحقیقات تخصصی و بررسی‌های میدانی، موفق به شناسایی و بازداشت متهم با هماهنگی مرجع قضائی شدند و در بازرسی از مخفیگاه وی، مقادیری از اموال مسروقه کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان قائمشهر خاطرنشان کرد: متهم در جریان تحقیقات به ارتکاب سرقت اعتراف کرد و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

دستگیری سارق موتورسیکلت ۶ میلیاردی در قائمشهر

قلی پور اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره سرقت موتورسیکلت، موضوع در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت و تحقیقات برای شناسایی و بازداشت عامل یا عاملان این سرقت آغاز شد.

وی افزود: مأموران انتظامی با انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی‌های تخصصی، موفق به شناسایی مظنون این پرونده شدند و پس از هماهنگی با مقام قضایی، وی را بازداشت کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان قائم شهر تصریح کرد: در ادامه تحقیقات و بازرسی‌های انجام‌ شده، یک دستگاه موتورسیکلت که سابقه سرقت داشت، کشف شد. بنا بر اعلام کارشناسان، ارزش این موتورسیکلت بالغ بر ۶ میلیارد ریال برآورد شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس در روز سه‌شنبه ۲۱ مهر، سرهنگ قلی پور خاطرنشان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد و تحقیقات تکمیلی درباره ابعاد این پرونده و احتمال ارتباط وی با سایر سرقت‌های مشابه ادامه دارد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها