پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵ | ۰۹:۵۹
پیشگیری از اعتیاد در جوانان اثربخشی بیشتری از مقابله دارد

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی:

پیشگیری از اعتیاد در جوانان اثربخشی بیشتری از مقابله دارد

خراسان رضوی (ایسنا) - جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی با تأکید بر اهمیت اقدامات پیشگیرانه گفت: بر اساس ارزیابی‌های انجام‌شده معمولاً اقدامات پیشگیرانه اثربخشی بیشتری نسبت به صرفاً اقدامات مقابله‌ای داشته است.

سردار جواد جهانشیری در گفت‌وگو با ایسنا درباره مهم‌ترین اقدامات نیروی انتظامی در حوزه مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از گرایش جوانان به اعتیاد، اظهار کرد: با توجه به تجارب موجود در حوزه مقابله و مبارزه با مواد مخدر، آگاه‌سازی، اطلاع‌رسانی و آموزش در تمام مقاطع سنی، گروه‌های اجتماعی و محلات در دستور کار پلیس قرار دارد.

وی افزود: همکاران ما در معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان، در کنار نیروهای پلیس مبارزه با مواد مخدر، اقدامات خود را در زمینه آگاه‌سازی و آموزش دنبال می‌کنند تا از گرایش افراد، به‌ویژه جوانان، به سمت مواد مخدر جلوگیری شود.

جهانشیری با تأکید بر اهمیت اقدامات پیشگیرانه تصریح کرد: در حوزه پیشگیری توفیقات قابل ملاحظه‌ای داشته‌ایم و بر اساس ارزیابی‌های انجام‌شده درباره سبک زندگی و نوع گرایش‌ها در نقاط مختلف و همچنین پژوهش‌های صورت‌گرفته، معمولاً اقدامات پیشگیرانه اثربخشی بیشتری نسبت به صرفاً اقدامات مقابله‌ای داشته است.

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مجموعه انتظامی هر دو حوزه پیشگیری و مقابله را دنبال می‌کند و در کنار پلیس، سایر دستگاه‌های مسئول نیز وظایفی بر عهده دارند که امیدواریم با انجام این مسئولیت‌ها و همکاری مشترک، در کاهش گرایش به مواد مخدر موفق باشیم.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها