سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ | ۰۷:۳۲
منبع: نمایندگی لرستان
۵۲۸ واحد صنعتی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی لرستان به بهره‌برداری رسیده است

‌

۵۲۸ واحد صنعتی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی لرستان به بهره‌برداری رسیده است

لرستان (ایسنا) - مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان، با اشاره به ظرفیت‌های صنعتی استان گفت: تاکنون ۵۲۸ واحد صنعتی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی لرستان به بهره‌برداری رسیده که برای راه‌اندازی این واحدها بیش از ۱۱۲ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری بر اساس پروانه‌های بهره‌برداری انجام شده و زمینه اشتغال ۸ هزار و ۸۱۸ نفر فراهم شده است.

فرزاد محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با تشریح وضعیت شهرک‌ها و نواحی صنعتی لرستان اظهار کرد: در حال حاضر ۲۴ شهرک و ناحیه صنعتی در استان به تصویب رسیده که از این تعداد، ۲۰ شهرک و ناحیه صنعتی در مرحله واگذاری اراضی به متقاضیان قرار دارند.

وی با اشاره به وسعت اراضی و زیرساخت‌های صنعتی استان افزود: مجموع مساحت اراضی در اختیار شهرک‌ها و نواحی صنعتی لرستان یک‌هزار و ۸۹۹ هکتار است که یک‌هزار و ۳۹۷ هکتار آن در فاز عملیاتی قرار دارد و مساحت زمین صنعتی نیز به ۹۷۷ هکتار می‌رسد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان با بیان اینکه فراهم کردن بستر مناسب برای استقرار سرمایه‌گذاران از مأموریت‌های اصلی این شرکت است، ادامه داد: تاکنون ۹۱۶ قرارداد با متقاضیان سرمایه‌گذاری در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان منعقد شده و در مجموع ۵۹۳ هکتار زمین صنعتی به متقاضیان واگذار شده است.

محمدی با اشاره به واحدهای به بهره‌برداری رسیده در استان بیان کرد: از مجموع قراردادهای منعقدشده، تاکنون ۵۲۸ واحد صنعتی به مرحله بهره‌برداری رسیده‌اند که سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای این واحدها بر اساس پروانه‌های بهره‌برداری، ۱۱۲ هزار و ۹۲۷ میلیارد ریال بوده است.

وی با بیان اینکه این واحدها نقش مهمی در ایجاد فرصت‌های شغلی و توسعه فعالیت‌های اقتصادی استان دارند، گفت: فعالیت واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی لرستان تاکنون زمینه اشتغال ۸ هزار و ۸۱۸ نفر را فراهم کرده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان همچنین با تأکید بر ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود خاطرنشان کرد: توسعه زیرساخت‌های صنعتی، تسهیل استقرار سرمایه‌گذاران و فراهم کردن شرایط مناسب برای فعالیت واحدهای تولیدی، از جمله محورهایی است که می‌تواند به تقویت بخش صنعت و افزایش فرصت‌های اشتغال در استان کمک کند.

محمدی در ادامه با اشاره به ظرفیت ویژه لرستان در حوزه مناطق ویژه اقتصادی اظهار کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان تنها شرکت استانی است که متولی دو منطقه ویژه اقتصادی است؛ ظرفیتی که می‌تواند در برنامه‌ریزی برای توسعه فعالیت‌های صنعتی و اقتصادی استان مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها