سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ | ۰۸:۲۴
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
زنگ «با انرژی‌ها» در زاهدان به صدا درآمد/ تأکید بر نقش‌ دانش‌آموزان در مصرف بهینه انرژی

زنگ «با انرژی‌ها» در زاهدان به صدا درآمد/ تأکید بر نقش‌ دانش‌آموزان در مصرف بهینه انرژی

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - آیین نمادین روز ملی «باانرژی‌ها» در دبستان والفجر ناحیه دو زاهدان برگزار شد.

این رویداد سه‌شنبه ۲۸ مهر با هدف آشنایی دانش‌آموزان با اهمیت مدیریت مصرف آب و انرژی، اصلاح الگوی مصرف و ترویج مسئولیت‌پذیری در حفظ منابع ملی برگزار شد.

حسین کیخا، معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان در این مراسم با تأکید بر نقش دانش‌آموزان در ترویج فرهنگ صحیح مصرف انرژی اظهار کرد: مسئولیت دانش‌آموزان در کنار تحصیل و کسب دانش، آگاهی‌بخشی و ترویج مصرف درست در خانواده، میان دوستان و در سطح جامعه است.

وی با اشاره به ظرفیت مدارس برای توسعه همکاری‌های آموزشی با دستگاه‌های حوزه انرژی افزود: آموزش و پرورش آمادگی دارد با مشارکت مجموعه‌های فعال در حوزه برق، آب و گاز، زمینه ارتقای آگاهی و بینش دانش‌آموزان و خانواده‌ها را فراهم کند.

در پایان این مراسم، محمد رئیسی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان، به منظور استفاده بهینه انرژی و کاهش مصرف برق، از تأمین و تجهیز زمین چمن ورزشی آموزشگاه والفجر ناحیه ۲ زاهدان به سیستم روشنایی کم‌مصرف و بهینه خبر داد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها