چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ | ۱۷:۳۱
راه‌اندازی پویش «تجویز یک قلم دارو کمتر» در قم

راه‌اندازی پویش «تجویز یک قلم دارو کمتر» در قم

قم (ایسنا) - معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم نسبت به آمارهای بالاتر از میانگین کشوری در زمینه تجویز دارو در استان ابراز نگرانی کرد و از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی یک پویش همگانی و تخصصی تا پایان سال خبر داد.

دکتر نیک‌آزما در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به وضعیت تجویز دارو در استان قم اظهار کرد: آمار و اطلاعات موجود نشان می‌دهد که میزان تجویز دارو در استان قم از نظر عددی مقداری بالاتر از میانگین کشوری است؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در زمینه درمان صحیح، انتخاب منطقی دارو و رعایت اصول علمی به همراه دارد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم با یادآوری چالش‌ها و محدودیت‌های فعلی کشور در حوزه تأمین دارو گفت: با بررسی‌های انجام شده در اداره نظارت بر داروی معاونت غذا و دارو، به این نتیجه رسیدیم که برای مواجهه مؤثر با این چالش، نیازمند راه‌اندازی یک پویش استانی در راستای اصلاح الگوی تجویز و مصرف دارو در قم هستیم.

وی افزود: بر همین اساس، برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته و تا پایان سال جاری تلاش خواهیم کرد با بهره‌گیری از ابزارهای آموزشی، تبلیغی و اطلاع‌رسانی، این پویش را در میان همکاران و جامعه پزشکی فراگیر کنیم.

نیک آزما مشارکت و همراهی مؤثرین حوزه سلامت را در این زمینه کلیدی خواند و تصریح کرد: برای موفقیت پویش تجویز یک قلم دارو کمتر، به‌ویژه روی کمک و همراهی اساتید، اعضای محترم هیئت علمی، معاونت درمان دانشگاه و سازمان نظام پزشکی حساب کرده‌ایم تا این طرح به بهترین شکل ممکن در سطح استان جاری و اجرایی شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم در روز چهارشنبه ۲۹ مهر، در پایان ضمن ابراز امیدواری نسبت به نتایج مثبت این پویش در پایان دوره اجرایی آن، از حمایت و پشتیبانی همکاران و اعضای جامعه پزشکی قدردانی کرد و حضور و همراهی آنان را برای موفقیت این طرح بسیار مفید و مؤثر  دانست.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها