• چهارشنبه / ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۲:۴۴
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 96031006181
  • منبع : نمایندگی سمنان

شناسه‌دار شدن بیش از 14 هزار انبار در استان سمنان

شناسه‌دار شدن بیش از 14 هزار انبار در استان سمنان

ایسنا/سمنان رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از ثبت‌ مشخصات بیش از 14 هزار انبار واحدهای تولیدی و صنعتی در این استان خبرداد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، مهدی یحیایی در جلسه دومین جلسه کارگروه حمایت از تولید و نظارت بر گردش کالا در سطح عرضه در سال جاری که با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی عضو کارگروه در محل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان برگزار شد ضمن ارائه گزارش آخرین وضعیت طرح شناسه‌دار کردن انبارها و مراکز نگهداری کالا در استان سمنان اظهار کرد: این طرح با هدف کاهش قاچاق کالا و ارز در استان سمنان اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه تاکنون 14 هزار و 165 واحد اطلاعات مربوط به انبارهای خود را در این سامانه ثبت و شناسه‌دار شدند افزود: انتظار می‌رود که همه دستگاه‌های عضو علاوه بر اطلاع‌رسانی در خصوص مزایای این طرح از واحدهای زیرمجموعه خود بخواهند جهت ثبت‌نام در سامانه جامع انبارها  آخرین آمارها را به سامانه اعلام کنند.

رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با بیان اینکه طرح شناسه‌دار کردن انبارها به‌صورت آزمایشی از سال قبل در استان آغاز شده است، تصریح کرد: این طرح به مرور در سرتاسر کشور اجرایی می‌شود.

یحیایی همچنین در ادامه به ارائه گزارش عملکرد دوماهه کارگروه کارگروه حمایت از تولید و نظارت بر گردش کالا در سطح عرضه در امر مبارزه با قاچاق کالا و اولویت‌های کمیسیون در سال 1396 پرداخت.

همچنین جانشین دبیر و رئیس دبیرخانه کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهمنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان نیز در این نشست با اشاره به عملکرد موفق دولت یازدهم در مقایسه با دولت‌های قبل در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: در سال 96 عملکرد وزارتخانه‌های دخیل در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز توسط ستاد مرکزی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

سیدعلیرضا هاشمی از دستگاه‌های عضو کارگروه خواست اقدامات و فعالیت‌های خود در زمینه مبارزه با قاچاق را به دبیرخانه کمیسیون انعکاس دهند.

وی با اشاره به 12 تیر سالروز فرمان تاریخی مقام معظم انقلاب پیرامون مبارزه با قاچاق کالا و ارز از دستگاه‌های اجرایی خواست ضمن انجام یک برنامه‌ریزی مدون برای اجرای اقدامات فرهنگی در خصوص مبارزه با قاچاق کالا، با کارگروه حمایت از تولید و نظارت بر گردش کالا در سطح عرضه همکاری بیشتری داشته باشند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha