پنجشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۸
منبع: نمایندگی کردستان
رشد 81 درصدی گذشت شاکیان زندانیان جرایم غیرعمد در کردستان

رئیس کل دادگستری استان خبر داد:

رشد 81 درصدی گذشت شاکیان زندانیان جرایم غیرعمد در کردستان

کردستان (ایسنا) - رئیس کل دادگستری کردستان گفت: در سال 95 نسبت به سال94 از رشد 81 درصدی گذشت شاکیان زندانیان جرایم غیر عمد در استان بهره مند بودیم.

به گزارش ایسنا، علی اکبر گروسی، شامگاه چهارشنبه(17 خرداد) در جشن گلریزان که در مجتمع فجر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: یکی از جلسات و گردهمایی‌هایی که همه ساله در استان با عظمت و شکوه هر چه تمام و با هدف کمک به زندانیان جرایم غیر عمد برگزار می شود، جشن گلریزان است. جرایم غیرعمد شامل تصادفات رانندگی، حوادث کارگاهی غیرعمد، چک های بلامحل غیر کلاهبرداری و محکومیت‌های مالی نظیر مهریه و نفقه است که حدود 277 نفر به این دلایل در زندان‌های استان هستند. امیدواریم بتوانیم آنها را به آغوش خانواده‌هایشان باز گردانیم.

رئیس کل دادگستری کردستان عنوان کرد: گذشت شاکیان خصوصی در این امر بسیار مهم بوده است و در سال 95 نسبت به سال94، از 81 درصد رشد گذشت شاکیان بهره مند بودیم.

وی با بیان خیرات و برکات این کمک‌ها در ماه مبارک رمضان، تصریح کرد: برنامه امروز به روال سال‌های گذشته برای کمک به خانواده‌های زندانیان نیازمند است که از لحاظ اخلاقی و دینی بسیار اهمیت دارد.

گروسی بیان کرد: در تمام ادیان الهی کمک به افراد گرفتار و نیازمند توصیه شده است و برگزاری این مراسم در ماه رمضان بر اعتبار و شأن آن بسیار افزوده است.

وی خاطر نشان کرد: قوه قضاییه برای پیشگیری از کارهایی که منتهی به افزایش جمعیت کیفری می‌شود اقداماتی را انجام داده است و از همه هم خواهان کمک به ستاد دیه هستیم.

به گزارش ایسنا، نماینده ولی فقیه در کردستان، شامگاه چهارشنبه(17 خرداد) در جشن گلریزان که در مجتمع فجر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: آزادی شرط اول برای انسان است و کرامت انسان با آزادی وی بیان می‌شود.

آیت الله حسینی شاهرودی افزود: همه انسانها باید برای آزادی تلاش کنند که آزادی در وهله اول، آزادی از قید و بند هوای نفس و شیطان و دشمنان است.

وی با اشاره به اینکه در دین اسلام انسان به تلاش و فعالیت تشویق شده است، عنوان کرد: برترین فایده ثروت آن است که انسان می‌تواند از آن برای یک زندگی ابدی استفاده کند و مردم بنا به فرموده قرآن به سبقت گرفتن در کار خیر و نیکی تشویق شده‌اند. خوشبختانه مردم استان کردستان نسبت به سایر مناطق کردنشین در کشورهای دیگر در امنیت کامل به سر می‌برند و این به دلیل است که در ایران همگی یکی هستیم و مسلمانیم و اقلیت در بین مسلمانان معنا ندارد.

وی عنوان کرد: ملت و دولت ما با عنایت خداوند مهربان با هم متحدند و همگی به خداوند یگانه اعتقاد دارند.

آیت الله حسینی شاهرودی گفت: این نظام مقتدرانه امروز در برابر تروریست‌ها مقاومت کرد و همگی آنها را به هلاکت رساند و مطمئنا این افراد همگی نوکر آمریکا و اسرائیل هستند.

وی ابراز امیدواری کرد: ان شاالله بتوانیم طرح‌هایی را که طی این مدت برنامه ریزی کرده‌ایم اجرا کنیم و همه زندانیان جرایم غیرعمد را به آغوش خانواده هایشان برگردانیم.

استاندار کردستان هم گفت: عوامل متعددی دست به دست هم می‌دهند که جرمی به وقوع بپیوندد که کاملا غیرعمد بوده است و قانون عادلانه‌ای وجود دارد که هر کس متوجه خسارتی شد باید خسارتش را بگیرد.

عبدالمحمد زاهدی افزود: البته اگر در این دنیا کسی دیه خودش را ببخشد قطعا عزت دنیا و آخرت نصیبش می‌شود. علاوه بر مسئولیت فردی ما یک مسئولیت اجتماعی در قبال هم نوع خود داریم و این دست توانای مردم عزیز است که می‌تواند این افراد را به دامان خانواده‌هایشان برگرداند. کسانی که بصورت غیرعمد گرفتار شده‌اند در اولویت قرار دارند که با کمک یک فرد یک خانواده از آسیب اجتماعی نجات یابد.

در این مراسم از طرف مدیران، خیران، کسبه و مردم کمک‌های زیادی به زندانیان شد که تعدادی از زندانیان استان از زندان آزاد شدند.
انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها