• یکشنبه / ۳ تیر ۱۳۹۷ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 97040301314
  • منبع : نمایندگی خوزستان

رییس اتحادیه معاملات اتومبیل اهواز با اشاره به ممنوعیت واردات:

به خودروهای از پیش وارد شده اجازه ترخیص دهند

به خودروهای از پیش وارد شده اجازه ترخیص دهند

ایسنا/خوزستان رییس اتحادیه معاملات اتومبیل اهواز گفت: به خودروهایی که در حال حاضر وارد کشور شده‌اند اجازه ترخیص داده شود و پس از آن واردات خودرو ممنوع شود.

محمدعلی نیل درار در گفت‌گو با ایسنا، با اشاره به موضوع ممنوع شدن واردات خودرو اظهار کرد: روز گذشته اعلام شد که واردات خودرو ممنوع است اما در این زمینه باید گفت که تکلیف کسانی که خودرو وارد کرده‌اند و خودروی آن‌ها در گمرک است چه می‌شود؟

وی افزود: در حال حاضر باید به کسانی که خودرو وارد کرده‌اند و خودروی آن‌ها در گمرک است، اجازه داده شود تا خودروی وارداتی خود را از گمرک ترخیص کنند زیرا بحث ممنوعیت واردات خودرو با شرایط کنونی مشکلات فراوانی را برای وارد کنندگان، فروشندگان، خریداران و حتی نمایندگی‌های خودرو به وجود می‌آورد.

رییس اتحادیه معاملات اتومبیل اهواز تصریح کرد: به خودروهایی که در حال حاضر وارد کشور شده‌اند اجازه ترخیص داده شود و پس از آن واردات خودرو ممنوع شود تا از مشکلات احتمالی که برای بخش‌های مختلف به وجود می‌آید، جلوگیری شود.

به گزارش ایسنا، وزیر صنعت، معدن و تجارت در نامه‌ای به تاریخ سی‌ام خردادماه جدیدترین مصوبه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی را برای اجرا به سازمان توسعه تجارت ابلاغ کرد. براساس این ابلاغیه، ثبت سفارش و واردات ۱۳۳۹ ردیف تعرفه‌ای کالا که شامل بیش از ۱۴۰۰ قلم کالا است ممنوع شد که خودرو نیز جزو کالاهای ممنوعه وارداتی قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha