شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۸
منبع: نمایندگی چهارمحال و بختیاری
50 هزار گردشگر از پیست اسکی کوهرنگ بازدید کردند

50 هزار گردشگر از پیست اسکی کوهرنگ بازدید کردند

چهارمحال و بختیاری (ایسنا) - فرماندار کوهرنگ از بازدید 50 هزار گردشگر از سراسر کشور از پیست اسکی چلگرد در شهرستان کوهرنگ خبر داد.

«مرتضی زمانپور» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: با راه‌اندازی پیست اسکی چلگرد از دیروز، 10 هزار خوردو و  50 هزار گردشگر از سراسر کشور و داخل استان از این پیست بازدید کردند.

وی با بیان این‌که ارتفاع برف در پیست اسکی چلگرد یک متر است، افزود: امکانات رفاهی مناسب اعم از رستوران، هتل، مساجد و پارکینک برای خودروها فراهم شده بود تا گردشگران از آنان بهره‌ ببرند.

زمانپور خاطرنشان کرد: با تلاش شبانه‌روزری جاده‌ها نیز بازگشایی شده بود و گردشگران برای بازدید با مشکل مواجه نشدند.

فرماندار کوهرنگ با اشاره به این‌که در فصل زمستان سال گذشته پیست اسکی چلگرد راه‌اندازی نشد اما حدود 100 هزار گردشگر از این پیست بازدید کردند، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال شمار گردشگرانی که در این فصل  از پیست اسکی چلگرد دیدن می‌کنند به 500 هزار نفر برسد.

وی با اشاره به این‌که مهم‌ترین پیست اسکی چهارمحال و بختیاری پیست اسکی چلگرد کوهرنگ است، یادآور شد: این پیست اسکی با توجه به امکانات تخصصی و رفاهی بهترین پیست استان بشمار می‌رود.

زمانپور خاطرنشان کرد: پیست اسکی چلگرد کوهرنگ به‌طول ۸۰۰ متر و شیب ملایم ۲۰ درصد، امکاناتی مانند بالابر و برف‌کوب دارد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها