• یکشنبه / ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۶:۰۱
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 98112014872
  • خبرنگار : 71567

رییس دانشگاه تاکید کرد

بدهی چندین میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه پژوهش/انتقاد از میزان بودجه ۹۹

بدهی چندین میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه پژوهش/انتقاد از میزان بودجه ۹۹

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران از بدهی چندین میلیاردی این دانشگاه در حوزه پژوهش خبر داد و گفت: افزایش بودجه این دانشگاه در سال آینده ناکافی است.

به گزارش ایسنا، دکتر جلیل کوهپایه زاده در نشست  روسای دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی ایران با انتقاد از میزان بودجه این دانشگاه در سال آینده، اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن پایان سال و نهایی شدن لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ افزایش بودجه این دانشگاه در سال آینده ناکافی است و از همین رو دانشگاه نخواهد توانست با ضرب آهنگ سال جاری حرکت کند.

وی همچنین به بدهی های چند میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه فعالیت های پژوهشی اشاره و خاطرنشان کرد: بهتر است ابتدا پژوهش‌های گذشته به سرانجام برسد و علاوه بر آن پژوهش‌های جدید باید مبتنی بر خروجی مورد نیاز و قابل تولید به فناوری‌های مورد نیاز، مصوب شوند؛ این رویکرد باید در پایان نامه‌ها نیز مورد توجه قرار گیرد.

کوهپایه زاده از آماده شدن شبکه آزمایشگاه‌ها در معاونت پژوهشی دانشگاه خبر داد و گفت: این شبکه با هدف افزایش بهره وری در آزمایشگاه‌های دانشگاه در حال راه اندازی است. در واقع برخی تجهیزات پیشرفته در آزمایشگاه‌های دانشگاه بهره وری لازم را ندارند.

به گفته وی، به دلیل کمبود منابع مالی، مراکز وابسته دانشگاه علوم پزشکی ایران نباید در سال آینده انتظار افزایش مالی مرسوم تفاهم نامه‌ها را داشته باشند. البته مدیران دانشگاه با استفاده از تجربیات خود و کمک از گروه‌های دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی می‌توانند راه‌های مناسبی برای مشکلات سال آینده پیدا کنند.

کوهپایه زاده در خصوص حوزه فناوری اطلاعات در دانشگاه علوم پزشکی ایران و نقش آن در صرفه جویی هزینه ها نیز گفت:  فناوری اطلاعات دانشگاه در حال توسعه است اما شاید در حال حاضر نمی تواند تمام نیازهای دانشگاه را مرتفع سازد؛ از این رو شایسته است مسئولان دانشگاه زمان و توان بیشتری در توسعه این حوزه صرف کنند و دانشگاه موظف است به حوزه‌هایی مانند فناوری اطلاعات، روابط عمومی، حقوقی و عمرانی ارج نهاده و علاوه بر کمک به آنها، از توانمندی‌های آن حوزه‌ها بهره برداری کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha