محمدمهدی شهریاری عصر امروز چهارشنبه یک مرداد در نخستین جلسه شورای اداری ضمن قدردانی از تلاشهای انجام گرفته در حوزه های مختلف تصریح کرد: در سالجاری ۳۱۲ پروژه شاخص در حوزه های رونق تولید، اقتصاد مقاومتی و توسعه محور با حجم اعتباری ۱۲۱۶ میلیارد تومان به اتمام می رسد.
وی افزود: ۱۸ پروژه اقتصاد مقاومتی با ۵۱۱ میلیارد تومان، ۱۴ پروژه جهش تولید با ۳۵۵ میلیارد تومان و ۳۱۲ پروژه توسعه محور با ۳۵۰ میلیارد تومان امسال اجرایی می شود.
شهریاری یکی از دستاوردهای شاخص دولت در استان را مدیریت منابع آب، ساخت بیمارستان، گازرسانی و تامین آب روستایی دانست و افزود: ۶۰ هزار هکتار از اراضی مجهز شبکه گذاری فرعی و اصلی شده که اتفاق بزرگی در توسعه کشاورزی استان است.
مقام عالی استان با اشاره به ضرورت اطلاع رسانی اقدامات انجام گرفته تصریح کرد: طرح تابش امید به منظور اطلاع رسانی دستاوردهای دولت از ۱۵ مرداد تا ۱۵ شهریور در استان اجرایی می شود و ضروری است تا دستگاه های اجرائی در این خصوص اهتمام ویژه ای داشته باشند.
شهریاری افزود: نظارت بر بازار و جلوگیری از جولان فرصت طلبان به منظور کسب رضایتمندی عمومی، حضور در بین مردم و پاسخگویی به درخواست های آنان، تعامل با نمایندگان مجلس برای هموار سازی مسیر توسعه باید سرلوحه کار مدیران و فرمانداران قرار بگیرد.
وی گفت: نمایندگان عضو کارگروه های مختلف استانی تعیین شده اند و دستگاه های اجرایی باید در جلسات کارگروه های تخصصی از نمایندگان مربوطه دعوت به عمل آورند.
شهریاری فروش اموال مازاد، احیای واحدهای راکد و استفاده بهینه از ظرفیت کارگروه های رفع موانع تولید، صرفه جویی در هزینه های اداری، توجه ویژه به جوانان، پرهیز از مجادلات سیاسی، تحکیم وحدت و همدلی، استفاده کامل از تسهیلات کرونایی برای تثبیت اشتغال و توجه ویژه به بازسازی قطور پیش از رسیدن فصل سرما و توزیع عادلانه آگهی های دولتی در بین رسانه ها را مورد تاکید قرار داد.
انتهای پیام
نظرات