• چهارشنبه / ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۶:۰۸
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 99052216678
  • خبرنگار : 50061

افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی قزوین

افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی قزوین

ایسنا/قزوین معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۱۱ میلیون قطعه جوجه در واحدهای مرغ گوشتی استان پرورش داده شده که این میزان جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد افزایش داشته است.

علی شاپورزاده اظهار کرد: از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۱۱ میلیون قطعه جوجه در ۲۹۶ واحد پرورش مرغ گوشتی استان پرورش داده شده که این میزان جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد افزایش داشته است.

وی اظهار کرد: علی‌رغم مشکلات ناشی از تأمین نهاده به‌علت تحریم؛ تولیدکنندگان استان اقدام به جوجه‌ریزی این میزان قطعه جوجه کرده‌ و موفق به تولید ۲۲ هزار تُن گوشت مرغ شدند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: از این میزان جوجه‌ریزی انجام شده، شهرستان قزوین با ۴۲ درصد بیشترین میزان جوجه‌ریزی را داشته و شهرستان‌های تاکستان با ۳۴ درصد، بوئین‌زهرا ۹ درصد، آبیک ۶ درصد، آوج ۶ درصد و البرز سه درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

بنا بر اعلام روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، شاپورزاده با بیان اینکه در حال حاضر ۴۴۱ واحد به ظرفیت ۱۰میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه دارای پروانه بهره‌برداری در استان هستند، اعلام کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال‌جاری ۶۵ هزار  تُن گوشت مرغ در استان تولید شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.