• سه‌شنبه / ۸ مهر ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۸
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99070805668
  • خبرنگار : 50223

چرام لرزید

چرام لرزید

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد شهر چرام در استان کهگیلویه و بویراحمد لرزید.

به گزارش ایسنا، مرکز لرزه نگاری کشور شدت این زمین لرزه را ۳.۹ درجه در مقیاس ریشتر و در عمق ۱۰ کیلومتری زمین اعلام کرده است.

زمان وقوع این زمین لرزه در ساعت ۵ و ۳۳ دقیقه و ۵۴ ثانیه سه شنبه، هشتم مهر ماه ثبت شده است.

به گزارش ایسنا، تاکنون گزارشی از خسارت‌های احتمالی جانی و مالی این زمین لرزه که در ۸کیلومتری چرام، ۱۶ کیلومتری دهدشت و در ۳۳ کیلومتری گراب، کهگیلویه و بویراحمد رخ داده، اعلام نشده است.

همچنین زلزله ای ۲.۵ درجه در مقیاس ریشتر در عمق ۱۲ کیلومتری زمین شهر دهدشت، مرکز شهرستان کهگیلویه در استان کهگیلویه و بویراحمد را نیز لرزاند.این زمین لرزه که در ۱۵ کیلومتری دهدشت، ۲۳ کیلومتری چرام در استان کهگیلویه و بویراحمد و در ۲۹ کیلومتری بهبهان در استان خوزستان رخ داده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha