• سه‌شنبه / ۲۲ مهر ۱۳۹۹ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99072216224
  • منبع : باشگاه دانشجویان

تحلیل داده‌های پرسشنامه با استفاده از SPSS

تحلیل داده‌های پرسشنامه با استفاده از SPSS

انجمن علمی دانشجویی زیست‌شناسی دانشگاه اصفهان کارگاه تحلیل و آنالیز داده‌های پرسشنامه و پایان‌نامه با استفاده از نرم‌افزار SPSS را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، آشنایی مقدماتی با محیط نرم‌افزار، تحلیل توصیفی داده‌ها، استنباط آماری و اندازه‌گیری رابطه آماری از جمله سرفصل‌های این دوره است که توسط محیا لطفی - دکتری آمار ریاضی - تدریس می‌شود.

طول دوره آموزش این کارگاه ۸ ساعت است که  ۲۳ و ۲۴ مهرماه  از ساعت ۹ تا ۱۱ و ۱۱:۳۰ تا ۱۳:۳۰ برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان تا ۲۱ مهرماه فرصت دارند تا برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با آی‌دی @Roxana_Ghasemi تماس بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha