• شنبه / ۱۰ آبان ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۶
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 99081006009
  • منبع : روابط عمومی برنامه

آغاز دومین مرحله از طرح ملی راهکار؛ از راه‌اندازی مسجد و بازارچه مجازی تا فضاسازی در محلات

آغاز دومین مرحله از طرح ملی راهکار؛ از راه‌اندازی مسجد و بازارچه مجازی تا فضاسازی در محلات

معاون فرهنگی هنری ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد با اشاره به آغاز دومین مرحله از طرح ملی راهکار، گفت: با توجه به شیوع موج جدید ویروس منحوس کرونا دومین مرحله این طرح ملی به همت ستاد فهما در قالب‌های مختلف از جمله راه‌اندازی مسجد و بازارچه مجازی شروع به کار کرد.

به گزارش ایسنا،«سعید سعادتی» در گفت‌وگو با ستاد ارتباطات رسانه‌ای (فهما)، با اشاره به آغاز به کار دومین مرحله از طرح ملی راهکار در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) نسبت به تداوم همدلی و کمک مومنانه در ایام کرونایی اظهار کرد: با عنایت به این مساله کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با رویکرد اعتمادسازی و شبکه سازی در سطح محلات در قالب چهار محور ایمان،همدلی، کار و ایثار دومین مرحله این طرح ملی را اجرایی می‌کنند.

معاون فرهنگی هنری ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد افزود: بخش های عمده‌ای از این فعالیت ها با در نظر گرفتن شرایط ناشی از شیوع کرونا و آغاز موج جدید این ویروس منحوس در قاب مسجد مجازی و فضاسازی محلات شکل می گیرد، این طرح همچنین در قالب برنامه های طرح ملی ایران قوی نیز تداوم خواهد یافت و در عرصه‌هایی نظیر مواسات و ایثار به صورت پررنگ تری نسبت به گذشته فعالیت می کند.

وی گفت: همچنین تهیه و توزیع ارزاق از سوی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و پخش آن میان خانواده‌های نیازمند، آموزش و راه اندازی بازارچه‌های مجازی از دیگر اقداماتی است که ذیل دومین مرحله از طرح ملی راهکار تعریف شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha