• یکشنبه / ۱۸ آبان ۱۳۹۹ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99081811508
  • خبرنگار : 50167

اجرای طرح ترخیص موتورسیکلت‌های توقیفی توسط پلیس؛

بخشش دو برابری جریمه و امکان تقسیط موتورهای توقیفی

بخشش دو برابری جریمه و امکان تقسیط موتورهای توقیفی

ایسنا/زنجان فرمانده انتظامی استان زنجان گفت: از امروز (۱۸ آبان‌ماه) به مدت دو ماه طرح تسهیل ترخیص موتورسیکلت‌ها از پارکینگ آغاز شده و بخشش دو برابری جریمه‌ها و امکان تقسیط موتورهای توقیفی وجود دارد.

سردار رحیم جهانبخش در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با ترخیص موتورسیکلت‌های توقیفی و رسوبی از پارکینگ‌های استان، اظهار کرد: طرح تسهیل ترخیص موتورسیکلت‌ها در راستای جلوگیری از انباشت موتورسیکلت‌های توقیفی و رسوبی در پارکینگ‌ها اجرا شد و تسهیلاتی نیز برای ترخیص در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه طرح تسهیل ترخیص موتورسیکلت‌ها از پارکینگ از امروز (۱۸ آبان‌ماه) آغاز شده و تا ۱۸ دی‌ماه به مدت دو ماه ادامه دارد، افزود: همه موتورسیکلت‌های توقیفی در پارکینگ‌ها به غیر از موتورسیکلت‌های دارای دستور قضایی شامل طرح مذکور است.

این مسئول با بیان اینکه موتورسیکلت‌های رسوبی که از سال ۹۰ تا پایان سال ۹۸ توقیف شده‌اند نیز شامل طرح تسهیل ترخیص موتورسیکلت‌ها از پارکینگ می‌شوند، تصریح کرد: مالکان یا متصرفان موتورسیکلت‌ها (افرادی که مالک موتورسیکلت نبودند اما به شکل قانونی از این وسیله نقلیه استفاده می‌کردند) نیز برای ترخیص به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه و مدارک لازم را ارائه کنند.

فرمانده انتظامی استان زنجان با تاکید بر اینکه راستی‌آزمایی مدارک در پارکینگ‌ها انجام خواهد شد که بر اساس این طرح ترخیص موتورسیکلت‌ها برابر نرخ‌های مصوب سال ۹۴ هیئت دولت انجام می‌شود، ادامه داد: بر اساس طرح تسهیل ترخیص موتورسیکلت‌ها از پارکینگ، جریمه دو برابری موتورسیکلت‌های توقیفی و رسوبی بخشیده شده و امکان تقسیط جرایم برای مالکان یا متصرفان موتورسیکلت‌ها فراهم شده است.

سردار جهانبخش با تاکید بر اینکه بنا بر طرح تسهیل ترخیص موتورسیکلت‌ها از پارکینگ فقط اصل جریمه پرداخت می‌شود و می‌توانند برای پرداخت جریمه از شیوه پرداخت اقساطی یک‌ساله استفاده کنند، اظهار کرد: گفتنی است اگر مالکان یا متصرفان موتورسیکلت‌ها از این طرح دو ماهه استفاده نکرده و نسبت به ترخیص اقدام نکنند به منزله موتورهای بدون صاحب محسوب شده و موتورسیکلت‌ها، فروخته شده و مبلغ آن طی شش ماه قابل عودت به مالک خواهد بود و پس از آن به نفع بیت‌المال هزینه خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha