• یکشنبه / ۹ آذر ۱۳۹۹ / ۱۵:۳۲
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 99090907047
  • منبع : نمایندگی گیلان

اعلام میزان ذخیره سازی آب سدهای سفیدرود و شهربیجار

اعلام میزان ذخیره سازی آب سدهای سفیدرود و شهربیجار

ایسنا/گیلان مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گیلان از ایمنی و پایداری کامل سدهای در حال بهره برداری استان در مقابله با سیلاب های احتمالی خبر داد.

وحید خرمی در جمع خبرنگاران گفت: خوشبختانه با توجه به بارش های مناسب در حوضه های آبریز سد سفیدرود و شهربیجار، شاهد افزایش ورودی به سدهای  مذکور بودیم.

وی حجم مخزن سد سفیدرود را ۳۷۵ میلیون متر مکعب اعلام کرد و افزود: ورودی سدسفیدرود در حال حاضر ۸۰ متر مکعب برثانیه و و خروجی آن ۶ مترمکعب برثانیه است.

خرمی در خصوص وضعیت آبگیری سد شهربیجار گفت: ذخیره کنونی سد آیت الله بهجت(ره) شهربیجار، ۷۵ میلیون متر مکعب معادل ۷۳ درصد ظرفیت سد می باشد و ورود آن ۴۲ مترمکعب است.

وی تصریح کرد: سدهای در حال بهره برداری استان کاملا ایمن و پایدار بوده و تمهیدات لازم برای کنترل سیلاب های احتمالی و مدیریت و ذخیره سازی آب در مخازن سدها اندیشیده شده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha