• دوشنبه / ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۸:۲۵
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99112719647
  • خبرنگار : 50028

پژوهشگران دانشگاه بیرجند، پروژه آبیاری زعفران را ثبت بین‌‏المللی کردند

پژوهشگران دانشگاه بیرجند، پروژه آبیاری زعفران را ثبت بین‌‏المللی کردند

ایسنا/خراسان جنوبی پروژه "بهبود کارآیی سامانه‌های آب شیرین کن آب لب شور برای مصارف کشاورزی (گیاه زعفران)" به همت اعضای هیات علمی دانشگاه بیرجند در کنسرسیوم بین‌‏المللی متشکل از دانشگاه‌های آلمان و قطر ثبت شد.‏

دکتر محسن پوررضا بیلندی، عضو هیات علمی گروه آموزشی علوم و مهندسی آب دانشگاه بیرجند به همراه تیمی از اعضای ‏هیات علمی در راستای ایجاد ارتباط با دانشگاه‌ها و سازمان‌ها و مراکز پژوهشی علمی بین‌المللی به منظور شناساندن ظرفیت‌ها و ‏توانمندی‌های دانشگاه بیرجند، گسترش همکاری‌های دو جانبه آموزشی، پژوهشی و فناوری با کشورهای جهان، همکاری در ‏تبادل استاد و دانشجو با خارج از کشور و ارتقای رتبه دانشگاه در پایگاه‌های ملی و بین‌المللی، پروژه‌ای را با عنوان "بهبود کارآیی ‏سامانه‌های آب شیرین کن آب لب شور برای مصارف کشاورزی (گیاه زعفران)" با همکاری چند مؤسسه و دانشگاه بین‌المللی ‏از آلمان و قطر به ثبت رساند‎.‎

به گزارش ایسنا، به نقل از دانشگاه بیرجند، بدین ترتیب دانشگاه بیرجند در رقابت با دانشگاه‌ها و مؤسسات قدرتمند داخلی و خارجی موفق شد به کنسرسیومی بین‌المللی ‏متشکل از دانشگاه صنعتی برلین (جزو ۱۰۰ دانشگاه اول دنیا)، دانشگاه دولتی قطر(تنها دانشگاه دولتی کشور قطر و جزو ۴۰۰ ‏دانشگاه اول دنیا) و دو موسسه فنی - مهندسی و آموزشی آلمانی وارد شود.

عضو هیات علمی گروه علوم و مهندسی آب دانشگاه بیرجند به عنوان مسئول پروژه و نماینده دانشگاه ‏بیرجند (طرف ایرانی پروژه) پیشنهاد برای دعوت دکتر محمدعلی شهیدی، دکتر عباس خاشعی سیوکی، دکتر محمدعلی بهدانی و دکتر ‏هادی معماریان، چهار تن از اعضای هیات علمی گروه‌های علوم و مهندسی آب، زراعت و اصلاح نباتات و منابع طبیعی و ‏آبخیزداری را به عنوان همکار به رییس کنسرسیوم ارائه داد. ‏

پوررضا بیلندی ابراز امیدواری کرد: ماحصل این همکاری علمی منجر به انتقال تکنولوژی، یافتن راه‌حل‌های پایدار و اجرایی در‏خصوص استفاده از آب‌های نامتعارف برای کشت زعفران (به‌عنوان محصول استراتژیک خراسان جنوبی) همچنین ‏همکاری‌های بعدی در قالب تفاهم‌نامه‌هایی بین طرف‌های این کنسرسیوم شود

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.