سه‌شنبه ۹ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۹
هوای قم آخر هفته بارانی می‌شود

هوای قم آخر هفته بارانی می‌شود

قم (ایسنا) - کارشناس هواشناسی گفت: برای پنجشنبه آسمانی تا قسمتی ابری، به تدریج افزایش ابر، گاهی رعد و برق، رگبار و بارش باران پیش‌بینی می‌شود.

محمدرضا قاضی، کارشناس هواشناسی، در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: آسمان امروز صاف و آفتابی و غبارآلود است، اما از اواخر روز شاهد افزایش ابر خواهیم بود.

وی در رابطه با وضعیت جوی چهارشنبه اظهار کرد: برای فردا آسمان تا قسمتی نیمه ‌ابری همراه با غبار صبحگاهی پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس هواشناسی افزود: برای پنجشنبه آسمان قسمتی ابری، به تدریج افزایش ابر، گاهی رعد و برق، رگبار و بارش باران پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه دمای هوا طی این مدت تغیر محسوسی ندارد، گفت: برای صبح چهارشنبه و پنجشنبه حداقل دما ۶ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود و چهارشنبه حداکثر دما به ۲۱ درجه سانتی‌گراد و پنجشنبه به ۲۲ درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها