• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۶:۳۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404020201510
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری مطرح کرد

 توسعه کشت چغندر علوفه‌ای برای کاهش هزینه و افزایش تولید گوشت قرمز

 توسعه کشت چغندر علوفه‌ای برای کاهش هزینه و افزایش تولید گوشت قرمز

ایسنا/مازندران مدیر جهاد کشاورزی ساری با بیان اینکه در راستای مقابله با کم‌آبی و خودکفایی در تولید گوشت قرمز، جهاد کشاورزی شهرستان ساری توسعه کشت چغندر علوفه‌ای را بعنوان یک راهکار اساسی در دستور کار قرار داده است، گفت: این اقدام با هدف توسعه کشت علوفه، کاهش هزینه‌های تولید و افزایش تولید گوشت قرمز صورت می‌گیرد.

سید اسماعیل علوی سه‌شنبه دوم اردیبهشت در حاشیه بازدید از مزرعه کشت چقندر در شهرستان ساری با اشاره به اجرای دو مزرعه نمایشی کشت علوفه در سال گذشته، اظهار کرد: اولین مزرعه در راستای اجرای طرح اصلاح الگوی کشت با موضوع کشت مخلوط جو و ماشک علوفه‌ای در تاریخ اول آبان ماه سال گذشته توسط یکی از کشاورزان در سطح یک هکتار با کشت مخلوط جو رقم صحرا و ماشک رقم ساتیوا در دهستان اسفیوردشوراب کشت شد.

وی افزود: دومین مزرعه نمایشی این طرح در دهستان سمسکنده با عنوان کشت چغندر علوفه‌ای رقم تیمباله در سطح یک هکتار توسط یکی از کشاورزان در دهم آبان سال گذشته کشت شد.

علوی با تأکید بر ضرورت تغییر الگوی کشت، تصریح کرد: چالش کم‌آبی، خشکسالی و تغییرات اقلیم، ضرورت تغییر الگوی کشت را اجتناب‌ناپذیر کرده است. این طرح نیازمند جمع‌آوری داده‌ها و اطلاعات منطقه‌ای، آموزش، تامین نهاده‌ها، تسهیلات ارزان قیمت، همراهی و ترغیب کشاورزان برای مدیریت منابع آب است.

به گفته علوی، کارشناسان جهاد کشاورزی بر این باورند که با توجه به ارزش غذایی بالای چغندر علوفه‌ای و نیاز کم آن به آب، ترویج کشت این محصول می‌تواند نقش مهمی در تأمین خوراک دام و کاهش وابستگی به واردات علوفه داشته باشد.

 توسعه کشت چغندر علوفه‌ای، راهی به سوی خودکفایی در تولید گوشت قرمز

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری، افزود: همچنین، کاهش هزینه‌های تولید علوفه، می‌تواند به کاهش قیمت تمام شده گوشت قرمز و افزایش قدرت خرید مصرف‌کنندگان منجر شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران، علوی در پایان خاطرنشان کرد: این اقدام جهاد کشاورزی ساری، نشان از توجه ویژه به توسعه پایدار بخش کشاورزی و دامپروری و تلاش برای تأمین امنیت غذایی و اقتصادی جامعه دارد و توسعه کشت چغندر علوفه‌ای به عنوان گامی مهم در جهت تحقق این اهداف تلقی می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha