• دوشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۷
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404022215822
  • خبرنگار : 51022

رئیس اداره پنبه و دانه‌های روغنی استان:

برداشت نخستین دانه‌های روغنی کلزا در گلستان آغاز شد

برداشت نخستین دانه‌های روغنی کلزا در گلستان آغاز شد

ایسنا/گلستان رئیس اداره پنبه و دانه‌های روغنی استان گلستان گفت: نخستین دانه‌های روغنی کلزا با پیش‌بینی برداشت۶٠ هزار تن محصول در گلستان آغاز شد.

علی موسی خانی امروز  دوشنبه ۲۲ اردیبهشت در حاشیه برداشت نخستین محصول کلزا در روستای بلوچ آباد گنبدکاووس اظهار کرد: امسال ۴٠ هزار هکتار کلزا در استان کشت شد که سطح قابل برداشت آن به ۳۸ هزار و دویست هکتار رسید. پیش‌بینی می‌شود ۶٠ هزار تن دانه روغنی کلزا از مزارع گلستان برداشت شود.

وی گفت: برای برداشت محصول باید از کمباین‌های دارای هد برداشت کلزا استفاده کرد و در صورتی که غلاف محصول سبز است نباید آن را برداشت کرد. بهتر است در زمان‌های صبح و عصر که رطوبت نسبی بالاست آن را برداشت کنند.

رئیس اداره پنبه و دانه‌های روغنی استان گلستان تصریح کرد: ۴۳ مرکز خرید تضمینی کلزا با نرخ مصوب ۴۱ هزار تومان آماده خرید کلزا از کشاورزان هستند، لذا با اخذ تضمین‌های لازم، پول کلزاکاران ۳٠ تا ۴٠ روزه پرداخت می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha