• پنجشنبه / ۵ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404040503165
  • خبرنگار : 50037

مدیرکل بنیاد شهید استان:

شمار شهدای همدان در تجاوز رژیم صهیونیستی به ۲۶ نفر رسید

شمار شهدای همدان در تجاوز رژیم صهیونیستی به ۲۶ نفر رسید

ایسنا/همدان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان از شهادت ۲۶ هم‌استانی در تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک کشور خبر داد.

مجید صفدریان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارکرد: در تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک کشور و به تبع آن به استان همدان  طی این مدت ۲۶نفر از هم استانی‌های عزیزمان به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

وی با بیان اینکه تاکنون مراسم تشییع و تدفین ۱۹ نفر از این شهدا انجام شده‌ است، خاطرنشان کرد: امروز پنج شنبه پنجم تیر نیز مراسم تشییع و تدفین پیکر مطهر هفت شهید دیگر نیز در سطح استان همدان برگزار خواهد شد.

صفدریان گفت: دو شهید جدید مربوط به شهرستان نهاوند به نام‌های امیرعلی مومیوند از شهدای فراجا و آرمان درویشی از شهدای سپاه بوده که در تهران طی تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک کشور به شهادت رسیده‌اند و امروز مراسم تشییع و تدفین این دو شهید والا مقام در شهرستان نهاوند با حضور اقشار مختلف مردم برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: مراسم تدفین و  تشییع شهید حجت الاسلام علی ترکاشوند اهل اشترمل تویسرکان از پاسداران روحانی دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه البرز که  در حملات ناجوانمردانه سه روز پیش رژیم صهیونیستی به کرج به شهادت رسیده بود، عصر پنجشنبه پنجم تیر رأس ساعت پنج بعدازظهر برگزار خواهد شد.

صفدریان گفت: مراسم تشییع و تدفین شهید ستوان محمد برومند نژاد از شهدای پدافند هوایی ارتش که در خنداب به درجه رفیع شهادت نائل شده روز پنجشنبه در ملایر برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: شهید فرشید کریمی و شهید امیر محمد زمانی از نیروهای سپاه و شهید رشید دینوری راننده جرثقیل هر سه از شهدای شهرستان بهار بوده که امروز پنجشنبه پنجم تیر ساعت ۹ صبح در میدان امام همدان تشییع شده و سپس پیکر مطهر شهید فرشید کریمی و شهید رشید دینوری در گلزار شهدای شهر همدان تدفین می‌شوند ضمن اینکه شهید امیر محمد زمانی بعدازظهر پنجشنبه پنجم تیر ساعت چهار بعدازظهر یک تشییع دیگر در مریانج خواهد داشت و سپس در گلزار شهدای مریانج نیز تدفین می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha