• دوشنبه / ۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۹
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404040905420
  • خبرنگار : 51043

استاد حوزه و دانشگاه:

زنده نگه‌داشتن واقعه عاشورا اثر قیام امام حسین(ع) را احیا می‌کند

زنده نگه‌داشتن واقعه عاشورا اثر قیام امام حسین(ع) را احیا می‌کند

ایسنا/چهارمحال و بختیاری یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: مردم با زنده نگه داشتن واقعه عاشورا، همان اثر قیام امام حسین(ع) را احیا می‌کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین باقر مختاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اگر امروزه شاهد این هستیم که مراسمات محرم پس از گذشت بیش از ۱۴۰۰ سال همچنان با همان شور و حرارت برگزار می‌شود دلیل آن شیوه‌ای است که توسط اهل بیت (ع) طراحی شده تا جامعه را زنده نگه دارد و پیام دین را به مردم برساند.

این استاد حوزه و دانشگاه گفت: امام حسین (ع) در سال ۶۱ هجری با قیام خود توانست جامعه‌ای را که به سوی انحطاط بزرگی پیش می‌رفت، نجات دهد و توجه مردم را بار دیگر به قرائت نام اصیل پیامبر (ص) و دین اسلام جلب کند.

وی‌افزود: قیام امام حسین (ع) در سال ۶۱ هجری به واقعه عاشورا منجر شد و توانست با رسوا کردن یزید، بنی‌امیه و هیئت حاکمه وقت تأثیر عمیق خود را بر جای بگذارد.

مختاری توضیح داد: اهل بیت(ع) شیوه‌ای طراحی کردند تا تأثیر قیام امام حسین (ع) تا روز قیامت پایدار بماند و خاموش نشود، آن‌ها با دستور به عزاداری در ماه محرم زمینه‌ای فراهم کردند تا عزاداری برای امام حسین (ع) همان اثر قیام سال ۶۱ هجری را داشته باشد.

این استاد دانشگاه گفت: مردم با زنده نگه داشتن واقعه عاشورا، همان اثر قیام امام حسین (ع) را احیا می‌کنند. این قیام چهره دشمنان و روایت جعلی بنی‌امیه از اسلام را رسوا کرد و عزاداری عاشورا نیز هر ساله همین نتیجه را به دنبال دارد، هم دشمنان اسلام را رسوا می‌کند و هم قرائت اصیل اسلام را بار دیگر مطرح می‌سازد.

وی‌ادامه داد: ویژگی شخصیتی منحصربه‌فردی که خداوند در امام حسین (ع) قرار داده، معنویت ویژه‌ای که در مراسم عزای ایشان ایجاد می‌شود و بیان معارف اهل بیت (ع) و آشنایی با این معارف در مراسمات محرم، خط بطلانی بر تلاش‌های یک‌ساله دشمنان برای به انحراف کشاندن جامعه است. دشمنان اسلام مانند غربی‌ها و صهیونیست‌ها که برای انحراف جامعه نقشه می‌کشند، با برگزاری عزای امام حسین (ع) همراه با بصیرت، تمامی نقشه‌هایشان نقش بر آب می‌شود.

مختاری یادآور شد: در طول تاریخ، افرادی تلاش می‌کردند تا عزاداری برای امام حسین (ع) را متوقف کنند. هم‌اکنون در کشورهایی مانند بحرین، عزاداری برای امام حسین (ع) ممنوع شده است. همچنین در دوره پهلوی در ایران نیز ممنوعیت‌هایی برای برگزاری عزای حسینی اعمال شده بود.

این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: دشمنان هنگامی که نمی‌توانند عزاداری امام حسین (ع) را تعطیل کنند، مسیر آن را منحرف می‌کنند تا اثرگذاری‌اش کاهش یابد. آن‌ها با نفوذ در هیئت‌ها تأکید را بر شور به جای شعور حسینی قرار می‌دهند. این در حالی است که عزای امام حسین (ع) ترکیبی از شعور، بصیرت و سپس شور و حرارت عزاداری است، ما باید بدانیم که با عزای امام حسین (ع)، دین خود را زنده نگه می‌داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha