یکی از فعالان حوزه لبنیات سنتی خوی، در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: کیفیت بالا و لذیذ بودن محصولات لبنی سنتی خوی از این جهت است که خوی دارای روستاهای زیادی با آب وهوای مطبوع و چراگاههای مختلف است به همین جهت این امکان برای تولید محصولات لبنی سنتی فراهم است و دام ها از بهترین نوع علف ها در مراتع و چمنزارها استفاده میکنند.
وی تصریح کرد: سرشیر گاومیش خوی که نزدیک ۵۰ سال به مشتریان میفروشم از لحاظ کیفیت و لذیذ بودن در هیچ جای کشور پیدا نمی شود.
این فعال حوزه لبنیات سنتی خوی، ادامه داد: شیرهای خوی نیز جزو بهترین شیرهای کشور محسوب میشوند به همین دلیل خوی قطب تولید لبنیات سنتی کشور است.
تقیپور محمودی، رییس اتاق اصناف خوی نیز در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه محصولات لبنیات سنتی خوی در سراسر کشور مشتریان پر وپا قرصی دارد، تصریح کرد: در خوی بیش از ۸۰ لبنیات فروش سنتی وجود دارد که مشتریان کشوری دارند.
علی زیبا دوست از کارشناسان مواد غذایی نیز به ایسنا اظهار کرد: با توجه به اینکه کیفیت و لذت لبنیات سنتی از لبنیات پاستوریزه زیاد است، ضروری است دولت در بخش حمایت از تولید این محصولات در بخش قیمتگذاری و تسهیلات بانکی کمک کار تولیدکنندگان محصولات لبنیات سنتی باشد.
وی تصریح کرد: لبنیات سنتی خوی در جذب گردشگران نیز تاثیر بسزایی دارد.
انتهای پیام
نظرات