• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۴۰۴ / ۰۸:۴۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404042515395
  • خبرنگار : 50229

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان:

راه‌اندازی ۳۱ واحد نانوایی پخت نان کامل در خوزستان/ بازرسی‌ از نانوایی‌ها با جدیت ادامه دارد

راه‌اندازی ۳۱ واحد نانوایی پخت نان کامل در خوزستان/ بازرسی‌ از نانوایی‌ها با جدیت ادامه دارد

ایسنا/خوزستان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت: ۳۱ واحد نانوایی نوع ۲ با پخت نان کامل (سبوس‌دار) از ابتدای سال جاری تاکنون در سطح استان راه‌اندازی شده‌ است.

امید جهان‌نژادیان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: توسعه فرهنگ مصرف نان کامل به‌عنوان یک نان سالم و مغذی، یکی از برنامه‌های محوری این اداره‌ کل بوده و در همین راستا اقدامات متعددی از جمله برگزاری ۲ دوره متوالی جشنواره ملی نان خوزستان و برپایی صبحانه نان کامل در دبیرستان دخترانه شاهد رضوان به منظور فرهنگ‌سازی در نسل نوجوان انجام شده است.

وی با اشاره به ۳۱ واحد نانوایی پخت نان کامل افزود: این واحدها در شهرهای اهواز، آبادان، جایزان، بهبهان، حمیدیه، مسجدسلیمان، دزفول، رامهرمز، شادگان، شوشتر، باوی، کارون، باغملک و شیبان فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

جهان‌نژادیان گفت: راه‌اندازی نخستین شعبه آکادمی ملی نان ایران با عنوان کانون آموزشی و فناوری نان خوزستان از دیگر اقدامات این اداره کل در زمینه توسعه فرهنگ مصرف نان کامل بوده و این آکادمی با هدف ارتقای کیفیت نان در استان ایجاد شده است.

وی اضافه کرد: طبق دستور کارگروه آرد و نان، کیسه‌های آرد مصرفی این نانوایی‌ها با رنگ قرمز توزیع می‌شود تا تمایز آن‌ها با نانوایی‌های نوع اول مشخص شود. همچنین نانوایان پخت نان کامل، آرد را به نرخ مصوب ۸۰ هزار تومان برای هر کیسه دریافت می‌کنند.

نظارت بی‌وقفه بر نانوایی‌های اهواز

جهان‌نژادیان با اشاره به نظارت بی‌وقفه بر نانوایی‌های اهواز گفت: در راستای اجرای دستور قرارگاه امنیت غذایی استان خوزستان، بازرسی‌ها و نظارت‌های میدانی بر فعالیت نانوایی‌های مناطق ۲، ۳، ۴ و ۵ شهر اهواز همچنان با جدیت ادامه دارد.

وی ادامه داد: تیم‌های بازرسی اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان، با حضور مستمر در سطح این مناطق، عملکرد نانوایی‌ها را از نظر کیفیت پخت، وزن چانه، رعایت نرخ‌های مصوب و نحوه برخورد با مشتریان بررسی می‌کنند.

جهان نژادیان یادآور شد: این اقدامات با هدف ارتقاء کیفیت عرضه نان، جلوگیری از تخلفات صنفی و تامین رضایت عمومی شهروندان، به‌صورت هماهنگ با سایر دستگاه‌های نظارتی پیگیری می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۴-۲۶ ۰۱:۳۴

باعرض سلام.چرا رسیدگی به نانوایی‌های دزفول نمی‌شود بی کیفت ترین نان دارن لطفا رسیگی شود باتشکر

avatar
۱۴۰۴-۰۴-۲۶ ۰۲:۵۳

سلام متاسفانه در بهبهان چنین خبری نیست نه تعزیرات نظارت دارد و نه بهداشت

avatar
۱۴۰۴-۰۴-۲۶ ۰۹:۲۷

وقتی آرد به جای گندم ذرت باشد پخت نان کامل چه معنایی دارد

avatar
دیروز ۰۹:۳۳

درسوسنگردچیزی به نام نظارت وجودندارد.وبدترین نان کشوردرحال پخت است.

avatar
دیروز ۱۰:۴۳

با سلام مسئولین محترم خوزستان بالاخص اهواز فاً در خصوص بازرسی از مکان‌های نانوایی و صنف مغازه‌داران با جدیت دنبال شود نه اینکه دو روز پیگیری شود و بقیه ماه ول شود ممنون می‌شویم

avatar
دیروز ۱۱:۰۸

نان کامل ؟؟؟ در استانی که بیشترین تولید گندم را دارد ،اولین استانی هم که نون افزایش یافت خوزستان بود

avatar
دیروز ۱۳:۲۸

نون گرونتر میشه ولی قطر نون نازک تر تا جایی که بعضیا انگار کاغذبرشته میدن مردمو

avatar
امروز ۰۶:۵۱

نانوایی دزفول کجاست برادر که آرد کامل میپزه؟

avatar
امروز ۰۲:۰۶

بیشترین تخلف ‌و درآمد را نانوایان دارند با کارت کشیدن صوری سهمیه آرد خود را افزایش و یارانه دولتی هم دریافت می کنند آرد را در بازار آزاد می فروشن و نظارتی هم نیست

avatar
امروز ۰۵:۴۰

.نون فقط تو اهواز مثل شهرهای دیگه گران می‌شود ولی کوچک تر و بی کیفیت تر میشه .اکثرنانوایی های اهواز از وزن چانه میزنن