فهمیه امیری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: گروههای پایش و نظارت بر کیفیت آب آبفای استان اصفهان براساس، استانداردهای ۱۰۵۳و ۱۰۱۱ سازمان ملی استاندارد، بهطور روزانه پارامترهای کیفی آب شرب را در شهرها و روستاها بررسی میکنند و روزانه بیش از دو هزار آزمایش کلرسنجی از آب موجود در شبکههای آبرسانی و مخازن موجود در سطح استان انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه کنترل و نظارت بر سلامت و کیفیت آب شرب جزء وظایف ذاتی و اساسی شرکت آبوفاضلاب استان اصفهان محسوب میشود، افزود: در سهماهه نخست سالجاری بیش از ۸۵ هزار و ۴۳۵ آزمون کلرسنجی، ۴۵۲۶ آزمون میکروبی، ۸۰۰ مورد آزمون فیزیکو شیمیایی،۳۰۰ آزمون بیولوژی آب و ۲۱۵ مورد آزمون فلزات سنگین انجام شد که این بررسیها مطلوبیت ۹۹/۸ درصدی آزمونهای میکروبی و مطلوبیت ۹۹/۸ درصدی آزمونهای کلرسنجی را نشان میدهد.
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آبوفاضلاب آبفای استان اصفهان با تأکید بر سلامت آب شرب شهرها و روستاهای استان بیان کرد: کنترل و ارزیابی مستمر بررسی پارامترهای میکروبی، فیزیکوشیمیایی و میزان کلر باقیمانده آب شرب در سه حوزه تأمین، ذخیره و توزیع انجام میشود و پس از اطمینان از صحت، سلامت و کیفیت مطلوب تمامی نمونهگیریهای انجام شده، اجازه مصرف در شبکه توزیع آب داده خواهد شد.
امیری افزود: آزمایشگاه مرکزی آبفای استان با کسب گواهینامه استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ نقش مؤثری در تأیید دقت و صحت نتایج آزمایشهای آب دارد.
وی اعلام کرد: آزمایشگاه مرکزی آبفای استان اصفهان دارای تجهیزات برخط اندازهگیری پارامترهای کیفی آب از مخازن و شبکه آب شهر اصفهان است.
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آبوفاضلاب آبفای استان اصفهان با اشاره به پایش کیفیت آب شرب در روستاها نیز گفت: بهطور مستمر کلرسنجی و آزمونهای میکروبی، فیزیکوشیمیایی و فلزات سنگین از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب در سطح روستاهای استان انجام میشود و نتایج این آزمایشها پس از جمعآوری، در اختیار مرکز بهداشت استان قرار میگیرد.
امیری بیان کرد: وجود املاح در آب شرب برای سلامت مردم ضروری است و املاح معدنی باید در آب شرب موجود باشد و در صورتی که املاح آن گرفته شود، تبدیل به آب مقطر شده که برای سلامتی مضر است.
انتهای پیام
نظرات