• شنبه / ۲۲ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404062212765
  • خبرنگار : 50214

مدیر محیط زیست شرکت آب منطقه‌ای یزد:

تخلیه فاضلاب در قنوات زنده و متروکه میبد ممنوع شد

تخلیه فاضلاب در قنوات زنده و متروکه میبد ممنوع شد

ایسنا/یزد مدیر محیط زیست و کیفیت شرکت آب منطقه‌ای یزد از ممنوعیت تخلیه هرگونه فاضلاب به قنوات موجود در میبد از قنوات زنده و متروکه به دلیل بالازدگی فاضلاب منازل مسکونی برخی محلات این شهر خبر داد.

ناهید غلام‌نژاد در نشست مدیریت کیفیت منابع آب استان به اهمیت ایجاد تصفیه‌خانه فاضلاب شهرک‌ها و نواحی صنعتی و لزوم بازچرخانی پساب تصفیه شده اشاره کرد و گفت: شرکت شهرک‌های صنعتی استان اقدامات و پیگیری‌های لازم جهت تامین اعتبار اجرای باقی مانده خط و تصفیه خانه فاضلاب را در اسرع وقت انجام می‌دهد.

وی همچنین ابراز کرد: در خصوص انجام مطالعات «شناسایی فاز صفر و پایه طرح استحصال، ساماندهی، تصفیه و انتقال آب‌های زیرسطحی و غیرمتعارف در محدوده شهرک‌های صنعتی ولیعصر زارچ و نیکوی اشکذر و مناطق پیرامونی آن» نیز مقرر است به منظور اصلاح، تایید و امضاء متن تفاهم‌نامه و تعیین تکلیف موضوع، جلسه‌ای در محل موسسه کوثر با حضور نمایندگان تام الاختیار شهرداری‌های مذکور و آب منطقه‌ای تشکیل شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آب منطقه‌ای یزد در روز شنبه ۲۲ شهریور، غلام‌نژاد در پایان راجع به بالازدگی فاضلاب منازل مسکونی در تعدادی از محلات شهر میبد نیز اظهار کرد: قرار شد از تخلیه هرگونه فاضلاب به قنوات موجود در منطقه اعم از قنوات زنده و متروکه جلوگیری به عمل آید و بازدیدی با حضور نمایندگان ارگان‌های متولی از محلهای بالازدگی فاضلاب انجام گیرد و در آن بازدید ضمن بررسی کلیه جوانب موضوع، راهکارهای کوتاه مدت و بلندمدت جهت رفع معضل ارائه شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha