• دوشنبه / ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۶
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404062413996
  • خبرنگار : 50673

ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان

ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان

ایسنا/هرمزگان کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان از افزایش بادهای جنوب‌شرقی و مواج شدن دریا تا ظهر امروز و از وقوع ناپایداری‌های شدید جوی در ساعات بعدازظهر و شب خبر داد.  

مجتبی حمزه‌نژاد، اظهار کرد: صبح امروز در مناطق دریایی استان با افزایش بادهای جنوب‌شرقی، دریا متلاطم خواهد بود و تمهیدات لازم برای تردد ایمن شناورها به‌ویژه شناورهای سبک، صیادی و تفریحی ضروری است.  

وی افزود: از بعدازظهر و اوایل شب، در ارتفاعات بشاگرد، حاجی‌آباد، بستک، ارتفاعات مرکزی و بندرلنگه و برخی نواحی ساحلی، رشد ابرهای همرفتی، رگبار، رعدوبرق، گاه تگرگ، تندباد لحظه‌ای و احتمال سیلاب در مسیر رودخانه‌های فصلی پیش‌بینی می‌شود.  

حمزه‌نژاد با توصیه به پرهیز از حضور در بستر رودخانه‌ها و صعود به ارتفاعات، گفت: در مناطق فاقد شرایط بارش، احتمال خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا وجود دارد.  

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل هواشناسی هرمزگان دوشنبه ۲۴ شهریور، وی خاطرنشان کرد: از صبح فردا ۲۵ شهریور شرایط دریا آرام خواهد شد اما بعدازظهر وزش بادهای جنوب‌غربی مورد انتظار است. همچنین تا پنجشنبه ۲۷ شهریور و به‌ویژه ظهر سه‌شنبه و چهارشنبه، کاهش رطوبت نسبی و افزایش دما استان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha