• دوشنبه / ۷ مهر ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404070704271
  • خبرنگار : 50463

استاندار یزد:

عدالت آموزشی با همدلی محقق می‌شود

عدالت آموزشی با همدلی محقق می‌شود

ایسنا/یزد استاندار یزد با تأکید بر نقش جشن عاطفه‌ها در ترویج نوع‌دوستی و یاری‌رسانی به دانش‌آموزان نیازمند گفت: این رویداد گامی در مسیر عدالت آموزشی و تقویت همبستگی اجتماعی است.

محمدرضا بابایی، صبح امروز دوشنبه هفتم مهر، در مراسم جشن عاطفه‌ها که در مدرسه شهید پاکنژاد یزد برگزار شد، با اشاره به هم‌زمانی این رویداد با آغاز سال تحصیلی گفت: امروز گرد هم آمده‌ایم تا به سهم خود دستی بگیریم و دل‌هایی را شاد کنیم؛ این کمک‌ها حرکتی اخلاقی و انسانی و گامی در مسیر تحقق عدالت آموزشی و تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری اجتماعی است.

وی جشن عاطفه‌ها را فرصتی برای ترویج فرهنگ نوع‌دوستی، همدلی اجتماعی و توسعه عدالت آموزشی دانست و افزود: مشارکت مردم در این پویش، زمینه‌ساز حمایت از دانش‌آموزان نیازمند است.

استاندار با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز به‌ویژه در هفته دفاع مقدس گفت: این ایثارها یادآور مسئولیت ما برای ساختن آینده‌ای روشن‌تر است.

بابایی خطاب به دانش‌آموزان تأکید کرد: شما آینده‌سازان کشور هستید. از فرصت تحصیل استفاده کنید و وقت گران‌بهایتان را صرف فضای مجازی و سرگرمی‌های ناسالم نکنید؛ روزی فرا می‌رسد که برای فرصت‌های از دست‌ رفته حسرت خواهید خورد.

مقام ارشد اجرایی استان با اشاره به ظرفیت‌های درونی انسان و اهمیت علم‌آموزی گفت: خداوند استعدادهای بزرگی در وجود انسان نهاده است. همان‌طور که حضرت علی(ع) فرمودند: هر ظرفی با آنچه در آن ریخته می‌شود پر می‌شود، جز ظرف دانش که هرچه در آن بریزید، گسترده‌تر می‌شود.

وی افزود:‌ مدرسه، خانواده و دانش‌آموزان باید دست به دست هم دهند تا نسل‌هایی فرهیخته و خودساخته تربیت شوند؛ چراکه انحراف از مسیر درست تدریجی است و بازگشت از آن دشوار خواهد بود.

بابایی در پایان با اشاره به فلسفه برگزاری این رویداد گفت: امروز اینجا هستیم تا با همدلی و مهربانی از داشته‌هایمان ببخشیم، نه از سر منت، بلکه به عنوان یک وظیفه انسانی و الهی؛ چراکه قرآن کریم می‌فرماید ما برخی از شما را وسیله آزمون برخی دیگر قرار دادیم و خوشا به حال کسانی که از این آزمون‌ها سربلند بیرون می‌آیند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha