• یکشنبه / ۱۳ مهر ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404071308237
  • خبرنگار : 50649

بزرگ‌ترین پروژه سرمایه‌گذاری حمل‌ونقل شهری شیراز احداث می‌شود

بزرگ‌ترین پروژه سرمایه‌گذاری حمل‌ونقل شهری شیراز احداث می‌شود
عکس تزئینی است

ایسنا/فارس رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری شیراز گفت: بزرگ‌ترین پروژه سرمایه‌گذاری شهری در حوزه حمل‌ونقل در شیراز، توسط سرمایه‌گذار به مساحت ۱۱۳ هکتار در حال ساخت است و پیامدهای مثبتی برای شهر شیراز خواهد داشت.

هومان معصومی امروز یکشنبه ۱۳ مهر در نشست سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری شیراز اظهار کرد: بزرگ‌ترین پروژه سرمایه‌گذاری شهری در حوزه حمل‌ونقل در شیراز، توسط سرمایه‌گذار به مساحت ۱۱۳ هکتار در حال ساخت است و پیامدهای مثبتی برای این کلان‌شهر خواهد داشت. 

وی افزود: پروژه پایانه ۱۱۳ هکتاری «پایانه ماشین‌آلات سنگین و انبارهای بزرگ کالا» که با مشارکت شهرداری شیراز و بخش خصوصی به ارزش تقریبی ۵۰۰۰ میلیارد تومان در اراضی ورودی جاده نیروگاه سیکل ترکیبی در دست اجراست، قرار است طی مدت ۲۴ ماه به بهره‌برداری برسد. 

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری شیراز تصریح کرد: هدف اصلی اجرای این پروژه، ساماندهی و کنترل تردد خودروهای باری سنگین و نیمه‌سنگین در سطح شهر است. 

معصومی با بیان اینکه زیبایی بصری و انضباط ایمنی تردد در خیابان‌های شهر، همچنین حفظ پاکیزگی هوا از چشم‌اندازهای اجرای این پروژه خواهد بود، بیان کرد: با کاهش تردد خودروهای سنگین در معابر اصلی شهر، ایمنی شهروندان ـ که مهم‌ترین موضوع مد نظر مجموعه مدیریت شهری در حوزه حمل‌ونقل است ـ افزایش می‌یابد. 

وی همچنین افزایش راندمان ترانزیت و حمل‌ونقل سنگین، وجود انبارهای بزرگ‌مقیاس کالا به‌عنوان پایانه باراندازی و بارگیری کالا، بهبود خدمات رفاهی و ایمنی جهت رانندگان و کاهش آلودگی صوتی را از دیگر مزایای اجرای این پروژه عنوان کرد. 

معصومی با اشاره به اهمیت جذب سرمایه‌گذار برای اجرای پروژه‌های بزرگ‌مقیاس در مسیر توسعه، عمران و آبادانی شهر شیراز گفت: در حال حاضر «آکواریوم بزرگ» و «تله‌کابین»، پروژه‌های سرمایه‌گذاری در محدوده ارتفاعات دراک هستند که عملیات عمرانی آن‌ها در دست اجراست. 

به گفته وی، علاوه بر این‌ها، «مجموعه اقامتی کوهستان» نیز در ارتفاعات دراک با مشارکت شهرداری و سرمایه‌گذار به پایان رسیده و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است. 

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری شیراز همچنین بیان کرد: «پارک بزرگ آبی»، «سایت ۲۸ هکتاری ساماندهی مشاغل مزاحم شهری»، «توسعه میدان اول میوه و تره‌بار شیراز»، «ساخت میدان دوم میوه و تره‌بار شیراز» در محدوده پل گچی و «شهربازی بوستان‌های آزادی و نماز» از دیگر پروژه‌های سرمایه‌گذاری در حال ساخت هستند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۷-۱۳ ۱۴:۳۸

درود این طرح ها فقط باعث گرانی کالا میشه و فشار به قشر متوسط یه باری تا برسه به دست مصرف کننده سه چهار بار کرایه می خوره .در نتیجه افزایش فیمت

avatar
۱۴۰۴-۰۷-۱۳ ۱۷:۲۹

پیگیری کنید چرا تو پایانه های اتوبوس واحد کارت شهروندی توضیع نمیشه

avatar
۱۴۰۴-۰۷-۱۳ ۲۲:۲۳

ای کاش شهرداری با وزارت راه به تفاهم می‌رسید و کم بندی را سامان میداد این کمربندی در شان شهر شیراز نیست نا روشنایی نه شانه خاکی نه خط کشی و پر از ناهمواری حدفاصل پل جوادیه تا پل امام حسن ع

avatar
۱۴۰۴-۰۷-۱۴ ۰۳:۰۶

خدا قوت .

avatar
۱۴۰۴-۰۷-۱۴ ۱۰:۰۴

شیراز بره به داد این همه معتاد و کارتن خواب که تو سطح شهرش داره برسه

avatar
۱۴۰۴-۰۷-۱۵ ۰۷:۵۴

لطفا. ی. سروسامانی هم به معتادان که در سطح شهر ول میگردن و خانمهایی که وسط خیابان بین ماشینها گل و یا دستمال برای معاش زنگیشون میفروشن فکری بکنید این برای چهره شهر شیراز اصلا خوب نیست در ضمن بد نیست یک نگاه هم به پایین شهر بندازید ببینید چه خبر است