• سه‌شنبه / ۱۵ مهر ۱۴۰۴ / ۲۰:۰۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404071510140
  • خبرنگار : 50471

فرماندار:

وضعیت آرد و نان در نهاوند رها شده است

وضعیت آرد و نان در نهاوند رها شده است

ایسنا/همدان فرماندار شهرستان نهاوند از عملکرد دستگاه‌های متولی شورای آرد و نان در این شهرستان انتقاد کرد و گفت: وضعیت آرد و نان در شهرستان نهاوند رها شده و آنچه ارائه می‌شود صرفاً گزارش است نه اقدام مؤثر.

مجتبی بیرانوند شامگاه سه‌شنبه ۱۵ مهر در جلسه شورای آرد و نان شهرستان نهاوند که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: هیچ‌گونه تشکری از دستگاه‌های عضو شورای آرد و نان شهرستان نمی‌کنیم و صراحتاً اعلام می‌کنم از عملکرد آنها گله‌مندیم. 

وی تصریح کرد: وضعیت نانوایی‌ها در شهرستان  افتضاح است و کیفیت نان به هیچ وجه قابل قبول نیست، گناه مردم چیست که ما مسئول آنهاییم و باید پاسخگوی این شرایط باشیم.

فرماندار نهاوند با اشاره به نابسامانی در تخصیص سهمیه آرد نانوایی‌ها، ادامه داد: تخصیص نان در شهرستان مشخص نیست؛ هر نانوایی که تعطیل یا مرتکب تخلف شده باید سهمیه آردش متناسب کاهش یا افزایش یابد ولی اکنون هیچ نظارت دقیقی وجود ندارد.

بیرانوند اضافه کرد: بسیاری از نانوایی‌های شهرستان دچار مشکلات بهداشتی‌اند و جهاد کشاورزی هیچ‌گونه نظارتی بر روند تخصیص آرد و نان ندارد و باید برای تعیین سهمیه نانوایی‌ها معیار و ملاک مشخصی تعریف کند.

وی یادآور شد: بیشترین تخلف نانوایی‌ها تعطیلی غیرمجاز و مرخصی‌های بی‌ضابطه است؛ درحالی‌که سهمیه آرد خود را همچنان دریافت می‌کنند که لازم است ساعت کاری نانوایی‌های روستایی بر اساس میزان سهمیه آرد تنظیم و به آنان ابلاغ شود.

بیرانوند تأکید کرد: تعدادی از نانوایی‌ها عملکرد قابل قبولی دارند اما اکثر قریب به اتفاق واحدها کیفیت ضعیفی دارند که با وجود احترام به دستگاه‌ها، هیچ نظارت و بازرسی مؤثری در سطح شهرستان مشاهده نمی‌شود.

فرماندار نهاوند با تأکید بر لزوم بازنگری در نحوه نظارت‌ها، افزود: اگر اتاق اصناف فعالیت لازم را ندارد باید پیگیری و تغییراتی در آن اعمال شود و اتحادیه‌ها نیز باید موظف به همکاری کامل باشند.

بیرانوند تصریح کرد: با اطمینان می‌گویم اگر سهمیه آرد به‌درستی کنترل شود می‌توانیم تولید نان باکیفیت‌تری در سطح شهرستان داشته باشیم.

وی در ادامه با انتقاد از غیبت رئیس مرکز بهداشت در این جلسه، گفت: گزارش‌های کارشناسان مرکز بهداشت به‌گونه‌ای است که گویی مربوط به شهری دیگر است و اگر قرار است بازرسی‌ها به این شکل انجام شود  نبودشان بهتر است.

فرماندار نهاوند یادآور شد: در حال حاضر کیفیت و بازرسی مطلوبی وجود ندارد و باید دفترچه بازرسی در هر واحد خبازی مستقر شود تا بازرس مربوطه روزانه وضعیت نانوایی را بررسی و گزارش کند، این بازرسی‌ها باید روزانه و منظم انجام گیرد و حداکثر تا هفته آینده دفترچه‌های بازرسی در تمام واحدها مستقر شود.

بیرانوند خاطرنشان کرد: علاوه بر بازرسی‌های اداره صمت و اتحادیه‌ها تیمی از اعضای فرمانداری نیز به‌صورت مستقیم بر روند فعالیت نانوایی‌ها نظارت خواهند کرد.

به گفته وی؛ هیچ واحدی حق تعطیلی غیرمجاز ندارد و تنها یک روز مشخص در هفته مجاز به مرخصی است و در صورت تعطیلی بدون مجوز سهمیه آرد آن باید کسر و به نانوایی‌های فعال‌تر اختصاص یابد.

بیرانوند با بیان اینکه کیفیت نان در شهرستان نهاوند پایین‌تر از حد مجاز است و این مسئله قابل چشم‌پوشی نیست، تأکید کرد: باید مشخص شود ۱۴۰ نانوایی محلی سهمیه آرد خود را از کجا تأمین می‌کنند همچنین برای متولیان تخصیص و پخش آرد در شهرستان باید پرونده نظارتی ویژه تشکیل شود تا جلوی تخلفات احتمالی گرفته شود.

فرماندار نهاوند افزود: هر مسئولی که در حوزه آرد و نان کوتاهی کند به دستگاه قضائی معرفی خواهد شد و گزارش‌هایی که ارائه می‌شود نشان می‌دهد برخی از مسئولان اصلاً از سطح شهرستان خرید نان ندارند و از واقعیت‌های موجود بی‌خبرند.

فرماندار نهاوند با تأکید بر رعایت بهداشت فردی و کارگاهی، گفت: واحدهای نانوایی باید اصول بهداشتی را طبق دستورالعمل‌ها رعایت کنند همچنین واحدهای نظارتی موظفند نسبت به نصب پلاکاردهای اطلاع‌رسانی اقدام کنند و لیست بازرسی‌های هفتگی را برای بررسی و پیگیری به فرمانداری ارسال نمایند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha