• سه‌شنبه / ۱۳ آبان ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۹
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1404081308169
  • خبرنگار : 71625

کنسرت زنان موسیقی ایران

کنسرت زنان موسیقی ایران

ارکستر سمفونیک تهران در تازه‌ترین برنامه‌ خود با عنوان «دیارِ سیمرغ» با رهبری میهمان پانیذ فریوسفی با اجرایی از آثار بانوان آهنگساز ایران در دو شب ۲۱ و ۲۲ آبان‌ در تالار وحدت به روی صحنه می‌رود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بنیاد رودکی، در این برنامه ارکستر سمفونیک تهران قطعاتی از آهنگسازان برجسته‌ ایرانی همچون آفتاب درویشی و گلفام خیام را اجرا می‌کند؛ آثاری که نمایانگر نگاهی نو و احساسی لطیف به دنیای موسیقی معاصر هستند. همچنین در بخش‌هایی از برنامه، آثاری از روبرت شومان، ژان سیبلیوس و آرام خاچاطوریان نیز به اجرا درخواهد آمد تا ترکیبی از میراث جهانی و خلاقیت ایرانی بر صحنه نقش بندد.

پدرام فریوسفی، نوازنده‌ برجسته‌ ویولن، به عنوان تکنواز ویولن در این اجرا حضور دارد.

برنامه‌ «دیارِ سیمرغ» نمادی از حضور پررنگ و اثرگذار بانوان هنرمند در عرصه‌های هنری کشور است؛ حضوری که نه‌تنها در نقش اجراکننده، بلکه در جایگاه رهبری و آفرینش هنری نیز بیش از پیش جلوه‌گر می‌شود. این رویداد را می‌توان گامی در جهت توسعه‌ جایگاه زنان در موسیقی کلاسیک ایران و پاسداشت هنر و خلاقیت آنان دانست.

کنسرت ارکستر سمفونیک تهران با عنوان «دیارِ سیمرغ» با رهبری میهمان پانیذ فریوسفی ۲۱ و ۲۲ آبان‌، ساعت ۲۱:۳۰ در تالار وحدت برگزار می‌شود.

کنسرت زنان موسیقی ایران

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha