• یکشنبه / ۲۵ آبان ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404082515917
  • خبرنگار : 50201

مدیرکل منابع طبیعی مازندران _نوشهر خبر داد

اعزام یک فروند بالگرد برای خاموش کردن آتش جنگل‌های الیت مرزن آباد

اعزام یک فروند بالگرد برای خاموش کردن آتش جنگل‌های الیت مرزن آباد

ایسنا/مازندران مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران با اشاره به شعله‌ور شدن مجدد آتش در دل جنگل صعب العبور الیت مرزن آباد موسوم به دراکینگ گفت: یک دستگاه بالگرد جهت خاموش کردن آتش به محل اعزام شد.

مهرداد خزایی پول در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به شعله‌ور شدن مجدد آتش در محدوده‌ای از جنگل الیت بخش مرزن آباد موسوم به دراکینگ، اظهار کرد: تعداد زیادی از نیروهای یگان حفاظت، نیروهای مردمی، بسیج و کوهنوردان برای مهار و خاموش نمودن آتش در محل حضور دارند.

وی با تاکید بر صعب العبور بودن منطقه و سخت شدن کار برای خاموش کردن آتش، افزود: سخت گذر بودن مسیر و ارتفاع زیاد کار را سخت کرده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران نوشهر از اعزام یک فروند بالگرد جهت اطفای کامل آتش خبر داد و گفت: این بالگرد از تهران به محل اعزام شده است.

خزایی پول در ادامه وزش باد شدید را یکی از عوامل اصلی در تشدید آتش سوزی برشمرد و خاطرنشان کرد: کانون‌های دود و آتش ناشی از سوختن لاشبرگ‌ها در میان دو صخره است.

وی از مردم محلی منطقه خواست تا با معرفی مسببان اصلی این آتش سوزی در حفظ و نگهداری از منابع طبیعی تلاش کنند و نیروهای حفاظت را یاری کنند.

قابل ذکر است، دهم آبان امسال بود که آتش سوزی در ارتفاعات حوالی روستای الیت حد و مرز جنگل و مرتع موسوم به دراکینگ مرزن آباد چالوس رخ داده بود.

این آتش‌سوزی تا روز چهارشنبه هفته پیش به علت سخت گذر بودن مسیر و ارتفاع زیاد ادامه داشت که با اعزام یک فروند بالگرد خاموش شده بود.

در ادامه حسینعلی محمدی مدیرکل بحران مازندران نیز در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به وقوع حریق در شب گذشته در منطقه الیت مرزن آباد، تیم‌های عملیات اطفا زمینی از یگان حفاظت منابع طبیعی و محیط زیست و نیروهای مردمی به منطقه اعزام شدند.

وی افزود: با پیگیری استاندار مازندران و پشتیبانی وزارت دفاع، دو فروند بالگرد به منطقه اعزام شدند که عملیات اطفا هوایی انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha