• سه‌شنبه / ۲۷ آبان ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404082716912
  • خبرنگار : 50037

کاهش ۱۰ درصدی سبوس‌گیری آرد سنگک در همدان

کاهش ۱۰ درصدی سبوس‌گیری آرد سنگک در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان از کاهش ۱۰ درصدی سبوس‌گیری آرد سنگک در این استان خبر داد.

سید حسین خوانساری سه‌شنبه ۲۷ آبان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: فرآیند تولید آرد سنگک در کارخانجات استان از دوره آذر بر پایه استاندارد ملی بازنگری‌شده و وارد مرحله تازه‌ای شده است.

وی افزود: بر اساس تجدیدنظر هفتم استاندارد ملی ۱۰۳ «آرد گندم – ویژگی‌ها و روش‌های آزمون»، میزان سبوس‌گیری آرد سنگک از ۱۲ درصد به ۱۰ درصد کاهش یافته و این تغییر از ۲۵ آبان‌ امسال رسماً عملیاتی شده است.

وی با بیان اینکه کاهش درصد سبوس‌گیری به ۱۰ درصد، علاوه بر افزایش کیفیت نهایی آرد سنگک، بهبود بافت خمیر، ارتقای ارزش تغذیه‌ای و افزایش پایداری نان در زمان ماندگاری منجر می‌شود، تأکید کرد : از این پس تمام کارخانجات آردسازی استان موظف‌اند عنوان «آرد با ۱۰ درصد سبوس‌گیری» را روی کیسه‌های آرد سنگک درج کنند و تولید آرد با فرمول قبلی (۱۲ درصد سبوس‌گیری) متوقف شده است.

خوانساری، این اقدام را گامی مهم در استانداردسازی کیفیت آرد و ایجاد وحدت رویه در زنجیره تولید نان دانست و افزود: از تاریخ یادشده، فقط آرد با درصد سبوس‌گیری جدید در کارخانجات استان تولید و عرضه خواهد شد.

وی در ادامه گفت: براساس ابلاغیه سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، نرخ آرد با ۱۰ درصد سبوس‌گیری نیز تعیین و به دستگاه‌های استانی ابلاغ شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha