• دوشنبه / ۳ آذر ۱۴۰۴ / ۱۸:۰۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404090301797
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

خدمات‌دهی مترو و خطوط بی‌آرتی تبریز سه شنبه و چهارشنبه رایگان شد

خدمات‌دهی مترو و خطوط بی‌آرتی تبریز سه شنبه و چهارشنبه رایگان شد

ایسنا/آذربایجان شرقی شهردار تبریز از خدمات دهی رایگان شبکه حمل و نقل ریلی مترو و خطوط BRT طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه، ۵ و ۶ آذرماه خبر داد.

یعقوب هوشیار با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی اعلام اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی مبنی بر افزایش آلاینده‌ها و آلودگی هوا، شهروندان می توانند به صورت رایگان از مترو و اتوبوس‌های BRT استفاده کنند. 

وی هدف از این تصمیم را کاهش استفاده شهروندان از وسایل نقلیه شخصی عنوان کرد و گفت: بر همین اساس شهروندن تبریزی می‌توانند به طور رایگان از این خدمات استفاده کنند و به دنبال افزایش ضریب آلایندگی هوا شهردار از شهروندان خواست تا حد امکان از سفرهای غیر ضروری اجتناب و یا از حمل و نقل عمومی استفاده کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، در روز دوشنبه ۳ آذر، خط یک متروی تبریز از ائل گلی تا شهرک نور لاله اقدام به جابجایی مسافرین می کند. همچنین اتوبوس‌های مسیر بی‌آرتی از راه آهن تا نمایشگاه بین المللی واقع در میدان بسیج همه روزه مسافرین را جابجا می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha