• سه‌شنبه / ۱۱ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1404091107049
  • خبرنگار : 71625

کنسرت «قمر» و نمایش اسناد «گروه پایور»

کنسرت «قمر» و نمایش اسناد «گروه پایور»

کنسرت گروه «قمر» با صدای مصطفی جلالی‌پور و نمایشگاه اسناد گروه پایور در شب افتتاحیه ارکستر سازهای ایرانی در تالار وحدت برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، در ادامه مشروح این دو خبر را می‌خوانید.

برگزاری کنسرت گروه قمر با صدای مصطفی جلالی‌پور 

گروه قمر به سرپرستی نوید دهقان و با صدای مصطفی جلالی‌پور یازدهم آذرماه ساعت ۲۱ در تالار وحدت به اجرای برنامه‌ای تازه با عنوان «دیدارِ پاییزی» خواهد پرداخت. این کنسرت شامل مجموعه‌ای از قطعات ساخته‌ نوید دهقان و علیرضا گرانفر است و آثاری از استادان برجسته‌ موسیقی ایران همچون مرتضی‌خان نی‌داوود و علی تجویدی در فهرست برنامه قرار دارد. قطعات این کنسرت در دستگاه شور و آوازهای دشتی و اصفهان اجرا می‌شود.

نمایش اسناد گروه پایور در افتتاحیه ارکستر سازهای ایرانی

همزمان با اجرای کنسرت «راهی بزن» توسط ارکستر سازهای ایرانی بنیاد رودکی و در گرامیداشت استاد فرامرز پایور، مجموعه‌ای از اسناد و آثار ارزشمند استاد پایور، شامگاه سه‌شنبه ۱۸ آذر در لابی تالار وحدت با همکاری خانه پایور به نمایش درمی‌آید.

این نمایشگاه که با همکاری خانه پایور تدارک دیده شده، یکی از مهم‌ترین بخش‌های جنبی این برنامه است و قرار است برخی از مستندات ارزشمند مربوط به فعالیت‌های استاد پایور و گروه اساتید در معرض دید عمومی قرار گیرد.

در این رویداد، سه مجموعه شاخص از میراث هنری و اجرایی از جمله بروشور اجراهای گروه پایور؛ شامل اسناد تصویری و نوشتاری از برنامه‌های اجراشده این گروه، دست‌نویس‌های گروه‌نوازی‌ها، شامل نت‌ها و دست‌خط‌های کمتر دیده‌شده از فعالیت‌های آموزشی و اجرایی و اسناد طراحی و اجرای صحنه‌ای گروه پایور؛ مجموعه‌ای از طرح‌ها، چیدمان‌ها و مستندات صحنه‌ای مربوط به اجراهای این گروه ارائه می‌شود.

نمایش این آثار بخشی از برنامه بزرگداشت فرامرز پایور است که قرار است در شب اجرای افتتاحیه ارکستر سازهای ایرانی با عنوان «راهی بزن...»، فضای تالار وحدت را به یاد و نام این هنرمند برجسته آذین کند. 

اجرای کنسرت «راهی بزن...» توسط ارکستر سازهای ایرانی ساعت ۲۱:۳۰ شامگاه سه‌شنبه ۱۸ آذر در تالار وحدت برگزار خواهد شد. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha