• یکشنبه / ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404111206610
  • خبرنگار : 50163

امام جمعه ابهر: ایجاد تمدن نوین اسلامی از اهداف انقلاب اسلامی است

امام جمعه ابهر: ایجاد تمدن نوین اسلامی از اهداف انقلاب اسلامی است
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان امام جمعه ابهر گفت: هدف اساسی از انقلاب اسلامی ایجاد جامعه اسلامی و در پی آن، شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی است.

حجت‌الاسلام سعید مرادپور امروز(یکشنبه ۱۲ بهمن) در آیین نواختن زنگ انقلاب ابهر ضمن تبریک فرا رسیدن ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی و سالروز میلاد با برکت امام زمان (ع)، اظهار کرد: اساسا انقلاب اسلامی برای ایجاد یک تمدن انسانی، اعتقادی، دینی در برابر تمدن مادی و شیطانی شکل گرفت.

وی با تشریح و تدوین سیر مبارزه امام و پیروزی انقلاب اسلامی و دستاوردهای انقلاب اسلامی، گفت: انقلاب اسلامی ایران به رهبری حضرت امام خمینی (ره) که در امتداد بعثت انبیا و امامت ائمه هدی است، فقط با هدف تغییر حکومت و مدیریت ظاهری کشور صورت نگرفت؛ بلکه هدف اساسی از این انقلاب شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی است.

او عنوان کرد: فهم و حرکت در مسیر دین سخت است و امام علی (ع) در خطبه ۵۰ نهج البلاغه می‌فرمایند: اگر باطل با حق نمی آمیخت بر جویندگان حق پنهان نمی ماند و اگر حق به باطل پوشیده نمی‌گشت، زبان معاندان از طعن بریده می شد، ولی همواره پاره ای از حق و پاره‌ای از باطل درهم می آمیزند.

امام جمعه شهر ابهر شرط تشخیص حق را صبر بر سختی‌های مسیر و بصیرت برشمرد و ادامه داد: بصیرت یکی از ویژگی‌های مهم هر مومن و مسلمان است و از آن جا که مصالح فردی و اجتماعی در دین اسلام کاملا با هم گره خورده است و یک مسلمان هیچ گاه در قبال جامعه بی مسئولیت نیست و این ویژگی (بصیرت) در تشخیص مسیر و جهت گیری های سیاسی و اجتماعی نقش اساسی دارد. 

 مرادپور بر ضرورت تبیین دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف طی ۴۷ سال گذشته تاکید کرد و گفت: بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی برای نسل جدید و جوانان، اقدامی امیدآفرین است که باید در انجام آن اهتمام داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha