• یکشنبه / ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404121005336

نماینده ولی فقیه در استان زنجان: 

شمارش معکوس برای نابودی اسرائیل و امریکا شروع شده است 

شمارش معکوس برای نابودی اسرائیل و امریکا شروع شده است 

ایسنا/زنجان نماینده ولی فقیه در استان زنجان با اشاره به اینکه ما هیاتی‌ها در مساجد حاضر خواهیم بود و همه فعالیت‌ها حول محور مسجد برقرار خواهد بود، اظهار کرد: از امروز شمارش معکوس برای نابودی اسرائیل و امریکا شروع شده و جهانیان این روز را به خاطر داشته باشند. 

حجت‌الاسلام سید مصطفی حسینی امروز یکشنبه ۱۰ اسفند در تجمع مردم زنجان که به مناسبت شهادت رهبر معظم انقلاب برگزار شد، اظهار کرد: ما با کفن آماده پاسداری از انقلابی هستیم که با خون هزاران شهید آبیاری شده است. مبادا امروز مسجدی تعطیل باشد و فراموش شود که مسجد سنگر است. 

وی با اشاره به اینکه ما هیاتی‌ها در مساجد حاضر خواهیم بود و همه فعالیت‌ها حول محور مسجد برقرار خواهد بود، تصریح کرد: از امروز شمارش معکوس برای نابودی اسرائیل و امریکا شروع شده و جهانیان این روز را به خاطر داشته باشند. 

امام جمعه زنجان در ادامه با اشاره به اینکه دنیا شهادت پیامبران و امامزادگان و بزرگان بسیاری دیده است، عنوان کرد: اگر رهبر ما به فیض شهادت رسید، ذره‌ای خم به ابروی مجاهدان عالم در راهی که انتخاب کردند نخواهد آمد و سرسوزنی شکاف بین مردم ایران به وجود نخواهد آمد. 

او با تاکید به اینکه شیاطین عالم، آمریکا و اسرائیل بداند که اینجا سوریه نیست و ایران اسلامی عزیز است، بیان کرد: تا آخرین قطره خون از راه امام و رهبر حفاظت و صیانت خواهیم کرد. امروز امام زمان(عج) به سپاهیان خود مباهات می‌کند. ایستاده‌ایم و در میدان هستیم و خسته نخواهیم شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha