• پنجشنبه / ۱۴ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404121408165

دیدار تولیت آستان مسجد جمکران با خانواده شهید سپهبد موسوی

دیدار تولیت آستان مسجد جمکران با خانواده شهید سپهبد موسوی

ایسنا/قم تولیت آستان مقدس مسجد جمکران با حضور در منزل شهید سپهبد سید عبدالرحیم موسوی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشور شهادت وی را به خانواده اش تبریک و تسلیت گفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی‌اکبر اجاق‌نژاد، تولیت مسجد مقدس جمکران امروز ۱۴ اسفندماه با حضور در منزل شهید سپهبد سیدعبدالرحیم موسوی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشور مورد استقبال گرم پدر این شهید والامقام قرار گرفت و شهادت این فرزند غیور، رشید و جان برکف ایران اسلامی را به محضر حضرت صاحب‌الزمان(عج) و خانواده معظم ایشان تبریک و تسلیت گفت.  

اجاق‌نژاد، در این دیدار با تاکید بر اینکه این فرزند برومند ایران و امثال ایشان نه‌تنها در داخل کشور بلکه در کشورهای دیگر نیز مورد احترام مسلمانان و غیرمسلمانان آزاده هستند، گفت: عشق و ارادت مسلمانان کشور آذربایجان به رهبر شهید انقلاب اسلامی و یارانش مثال‌زدنی است.

تولیت آستان مقدس مسجد جمکران با تاکید بر اینکه رهبر شهید انقلاب به صراحت فرمودند مستکبرانی که امروز در مقابل ایران صف آرایی کردند در اوج تکبر سقوط خواهند کرد، اظهار کرد: در سوی دیگر این سقوط، شهادت است که صعود انسان‌های الهی است و شخصت‌هایی مانند سرلشکر موسوی که همزمان با آیت‌الله شهید امام خامنه‌ای به فیض شهادت رسیدند؛ فضیلت خاصی دارند و بیعت ویژه‌ای با نائب امام زمان داشتند که این موضوع را فقط در بیعت شهدای کربلا با امام حسین(ع) دیدیم که همگی در کنار حضرت به شهادت رسیدند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی مسجد جمکران در روز پنجشنبه ۱۴ اسفند، ‌وی با بیان اینکه امام راحل و رهبر شهید انقلاب راه را برای ما ترسیم کرده و مردم نیز آن را به خوبی آموخته‌اند، بیان کرد: خبرگان رهبری به امید خدا به زودی رهبر جدید را معرفی می‌کنند و ما نیز از با ایشان بیعت می‌کنیم و این راه نورانی را ادامه می‌دهیم و امیدواریم به زودی شاهد ظهور حضرت ولی عصر(عج) باشیم.

انتهای پیام