• دوشنبه / ۳ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۶:۰۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد مطلب: 1405010301074
  • منبع : نمایندگی خوزستان

خوزستان بارانی می‌ماند 

خوزستان بارانی می‌ماند 

ایسنا/خوزستان مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی تداوم بارش‌ها تا پایان هفته خبر داد.

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی فعالیت سامانه بارشی تا پایان هفته در سراسر خوزستان به ویژه در مناطق شمالی، شمال شرقی، شرقی، جنوب شرقی، جنوبی، مرکزی و ارتفاعات تداوم خواهد داشت و سبب رگبار و رعد و برق، وزش باد متوسط تا شدید گاهی تندباد لحظه‌ای، ریزش تگرگ در برخی نقاط و احتمال بارش برف در ارتفاعات استان خواهد شد.

وی افزود: با توجه به ماهیت سامانه‌های همرفتی فصل بهار و شدت گرفتن بارش‌های نقطه‌ای در این روزها به ویژه چهارشنبه و پنجشنبه ۵ و ۶ فروردین‌ماه، در بیشتر نقاط خوزستان، آبگرفتگی معابر شهری، طغیان رودخانه‌های فصلی و سیلابی شدن مسیل‌ها دور انتظار نیست. شمال خلیج فارس نیز در این روزها مواج و متلاطم و همراه با رگبار و رعد و برق خواهد بود. 

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته امیدیه با ۲۶.۶ و دزپارت با ۸ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۲۰.۶ و ۱۵.۳ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

انتهای پیام