رضا شکاریان در نشست خبری که در پارک ملی ساریگل در ۳۱ فروردین برگزار شد، اظهار کرد: این سه اثر شامل دشت زنبق، لاله واژگون منطقه خمبی و پدیده زمین شناسی منطقه قمرقان در منطقه جوزک است.
وی افزود: مناطق تحت مدیریت محیط زیست خراسان شمالی ۱۲ منطقه است و همچنین در این استان ۶ منطقه شکار ممنوع و دو ذخیرگاه زیست کره وجود دارد. همچنین این استان دارای یک پناهگاه حیات وحش و چهار منطقه حفاظت شده است.
وی بیان کرد: ثبت قرق های اختصاصی در منطقه اوزوم جاجرم و لنگر در شهرستان صفی آباد جزو اتفاقات خوب محیط زیستی در سال گذشته بوده است.
این مقام مسئول بیان کرد: این اداره کل ارتقای تمام مناطق چهارگانه را در دستور کار دارد و پیگیری های لازم در این رابطه در حال انجام است.
وی ادامه داد: تالاب آق قشلاق در شهرستان بجنورد به ثبت رسیده و پیگیری ها برای ثبت دومین تالاب استان ( تالاب تپهسرخ) در حال پیگیری است.
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی در ارتباط با موزه تاریخ طبیعی در پارک باباامان بجنورد گفت: با تلاش های انجام شده مشکل حقوقی این پروژه ۱۲ ساله حل شده است و برای تکمیل این پروژه به دنبال آن هستیم به دنبال مشارکت بخش خصوصی هستیم.
وی تصریح کرد: برای تکمیل این پروژه مهم نیاز به بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.
شکاریان با اشاره به آخرین سرشماری پستانداران انجام شده در استان اظهار کرد: طی این سرشماری ۹۲۰۰ راس قوچ و میش سرشماری شده که این تعداد نسبت به سرشماری گذشته سه درصد رشد داشته است.
وی افزود: تعداد کل و بزهای شناسایی شده ۹۲۲ راس بوده که با رشد ۳۴ درصدی همراه بوده و تعداد آهوی شناسایی شده نیز ۳۴۶۸ راس بوده که با کاهش ۲۰ درصدی مواجه بوده است.
این مقام مسئول در ارتباط با یوزپلنگ آسیایی نیز بیان کرد: برای حفاظت این گونه حیوانی خرید سامانه های عرفی در دستور کار قرار دارد که در سال گذشته سه سامانه عرفی خریداری شد و هنوز ۹۰ پروانه در قالب ۹۰۰۰ واحد دامی باقی مانده است.
انتهای پیام

