• چهارشنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۰۹:۲۵
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد مطلب: 1405020200781

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان خبر داد

کاهش ۲۰ درصدی تعداد جمعیت آهو در مناطق حفاظت شده خراسان شمالی

کاهش ۲۰ درصدی تعداد جمعیت آهو در مناطق حفاظت شده خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی از کاهش ۲۰ درصدی تعداد جمعیت آهو در مناطق حفاظت شده این استان خبر داد.

رضا شکاریان در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: طبق آخرین سرشماری انجام شده تعداد آهوهای سرشماری شده ۳۴۶۸ راس بوده که نسبت به سرشماری قبل انجام شده کاهش ۲۰ درصدی را داشته است.

وی در ادامه تصریح کرد: خشکسالی شدید سال گذشته سبب شد تا جمعیت آهو در این استان با کاهش مواجه شود.

شکاریان افزود: طی این سرشماری ۹۲۰۰ راس قوچ و میش سرشماری شده که این تعداد نسبت به سرشماری گذشته سه درصد رشد داشته است.

وی ادامه داد: تعداد کل و بزهای شناسایی شده ۹۲۲ راس بوده که با رشد ۳۴ درصدی همراه بوده و تعداد آهوی شناسایی شده نیز ۳۴۶۸ راس بوده که با کاهش ۲۰ درصدی مواجه بوده است.

این مقام مسئول به وضعیت جمعیت پلنگ در این استان نیز اشاره و بیان کرد: خراسان شمالی از جمعیت خوبی از گونه پلنگ برخوردار است. طی تحقیقات انجام شده پرتراکم ترین منطقه در دنیا از لحاظ نسبت جمعیت پلنگ ایرانی به واحد سطح در خراسان شمالی قرار دارد.

انتهای پیام