• شنبه / ۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۰۹:۲۵
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد مطلب: 1405020502241

تکرار شکست آمریکا در طبس این بار در جنوب اصفهان

تکرار شکست آمریکا در طبس این بار در جنوب اصفهان

ایسنا/قزوین یک کارشناس مسائل سیاسی گفت: ماجرای عملیات طبس در سال ۱۳۵۹ و نمایش لطف الهی، مجدد در فروردین ۱۴۰۵ در جنگ رمضان تکرار شد، اما آمریکا چون شکست خورده بود، نمی‌خواست آبرویش بیش از این برود و برایش بسیار فضاحت‌بار بود که بخواهد بیاید در خاک ایران دنبال خلبانانش بگردد، بنابراین یک عملیات نجات طراحی کرد، که باز هم حادثه طبس این بار در جنوب اصفهان تکرار شد

علی‌اکبر قبادی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: پس از تسخیر لانه جاسوسی و دستگیری عوامل سفارت آمریکا در ایران که اغلب آن‌ها جاسوس بودند، دولت آمریکا به این فکر افتاد که افراد دستگیر شده را آزاد کند، از سوی دیگر تمایل نداشت به دولت نوپای جمهوری اسلامی ایران امتیاز بدهد.

وی ادامه داد: به همین دلیل در سال ۱۳۵۹ عملیاتی را تحت عنوان دلتا طراحی کردند تا این گروگان‌ها را آزاد کنند، آن‌ها همه برنامه‌ریزی‌های خود را برای این عملیات انجام داده بودند، اما همان‌طور که رهبر شهیدمان بارها مطرح کرده بودند آمریکایی‌ها برنامه‌ریزی دقیقی دارند، تنها مشکل‌شان این است که ملت ایران و خدا را نشناخته بودند.

این کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد: از آنجا که خداوند همواره حامی ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی بوده است، در این عملیات نیز دست لطف خدا در قالب شن‌های طبس نمایانگر شد و یک بار دیگر عنایت الهی شامل حال مردم ایران شد و خداوند نشان داد که حامی کسانی است که دین او را یاری کنند. 

وی بیان کرد: خداوند این معنا را در آیه ۷ سوره محمد بیان کرده و فرموده «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْکُمْ وَیُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ»، یعنی (ای مؤمنان! اگر خدا را یاری کنید، خدا هم شما را یاری خواهد کرد و گام‌هایتان را محکم و استوار می‌سازد)، خدای متعال می‌فرماید اگر فریاد توحید سر بدهید و برای توحید حرکت کنید، خداوند به شما یاری می‌رساند، در این ماجرا نیز خداوند ما را یاری کرد و آن حماسه بزرگ برای ما در طبس خلق شد و فضاحتی وصف‌ناشدنی برای آمریکایی‌ها به بار آمد.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: ماجرای عملیات طبس مجدد در فروردین ۱۴۰۵ در جنگ رمضان تکرار شد، و پس از اینکه نیروهای پدافند ما با درایت و شجاعت، هوایپمای f۱۶آمریکایی را زدند و خلبانان آمریکایی مجبور به پرتاب اضطراری در خاک ایران شدند، آمریکا برای نجات آن‌ها وارد میدان شد، اما در نهایت با تلفات سنگین مجبور به عقب‌نشینی شدند.

وی خاطرنشان کرد: این حوادث چیزی جز لطف الهی نیست و البته نشانگر درایت، هوشمندی و از خودگذشتگی نیروهای مسلح به‌ویژه نیروهای هوافضا و پدافند ماست که مجاهدانه در تلاشند تا امنیت کشور را تأمین و تضمین کنند، این افتخار ماست که چنین نیروهای بااخلاص و سخت‌کوشی داریم.

قبادی تأکید کرد: ما هر جا خالصانه رفتار کردیم و جلو رفتیم، خداوند به ما کمک کرد و لطف و امداد الهی شامل حال ما شد، این فقط در طبس یا اصفهان نیست، سرتاسر تاریخ ۴۷ ساله انقلاب اسلامی سرشار از امداد و نصرت الهی بوده و هست، امروز نظام اسلامی ما با همه تحریم‌ها، کارشکنی‌ها از داخل و خارج و با وجود همه دشمنی‌ها، مقاوم و بالنده است و در دنیا جلوه‌گری می‌کند، این یک معجزه بزرگ است. 

وی تصریح کرد: این ایستادگی و مقاومت ما نشان از هوش بی‌نظیر جوانان و نخبگان ماست، پیامبر اسلام(ص) فرمودند اگر علم در ستاره ثریا معلق باشد، مردان فارس برای به دست آوردن آن می‌روند؛ این یک واقعیت بوده و هوش و مغز ایرانیان بی‌نظیر و بی‌بدیل است، حال اگر این هوش و نبوغ در کنار ایمان و اعتقاد قرار بگیرد، صدچندان موفقیت‌آمیز خواهد شد.

این کارشناس مسائل سیاسی افزود: زمانی که هوش، ایمان و درایت در کنار هم قرار بگیرند، نتیجه همان چیزی می‌شود که اکنون دنیا نظاره‌گر آن است، امروز می‌بینیم با همه کارشکنی‌ها، تحریم‌ها و شیطنت‌هایی که در تمام این سال‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران اتفاق افتاده است، ما در صنعت موشکی به درجه‌ای رسیده‌ایم که بیش از ۴۰ روز اسرائیل و پایگاه‌های آمریکایی در کشورهای مختلف منطقه را صبح و شب مورد حمله قرار می‌دادیم و هنوز هم ذخایر موشکی داریم.

وی اظهار کرد: در بحث هسته‌ای و فناوری‌های مختلف در حوزه نظامی، پزشکی و تکنولوژی نیز همین‌گونه است، این‌ها همه حاصل نبوغ، تلاش، ایمان و توکل به خداست و نباید این را فراموش کنیم که رهبر شهیدمان هم برای پیشرفت علم و فناوری در کشور بسیار تلاش کردند، ایشان با راهنمایی‌های داهیانه و خلاقیت‌های فکری، نیروهای مسلح، دانشمندان هسته‌ای و فناوری ما را راهنمایی و مدیریت می‌کردند و نکات مهم، ظریف و ضروری را به آنان گوشزد می‌کردند، بنابراین تکنولوژی‌های موجود در کشور تحت رهبری بی‌نظیر رهبر شهیدمان حاصل شده و به دست ما رسیده است.

هوش جوانان، ایمان و راهبری‌ رهبر شهید سه ضلع پیشرفت ما هستند

قبادی عنوان کرد: سه ضلع یک مثلث را می‌توانیم در پیشرفت و تکنولوژی‌های موجود ببینیم، نخست هوش بی‌نظیر و استعدادهای بی‌بدیل جوانان ایرانی، ضلع دوم ایمان و توکل به خدای متعال و ضلع سوم رهبری‌های مدبرانه قائد عظیم‌الشأن امت بوده که امروز توانسته‌ایم با وجود همه کارشکنی‌ها، شیطنت‌ها و تحریم‌ها، به این درجه عالی از رشد برسیم.

وی بیان کرد: در جنگ رمضان شاهد بودیم که دشمنان پس از اینکه متوجه ضعف خود در برابر ایران قوی شدند، اقدام به ترور نخبگان و دانشمندان، بمباران بیمارستان، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز و پژوهشگاه‌های علمی ما کردند، این‌ها نشانه ضعف و زبونی دشمن است.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: دشمن زمانی که خود را در مقابل نیروهای نظامی ما خوار و ضعیف دید و نتوانست در این جبهه در مقابل ما بایستد، شروع به جنگیدن با نیروهای غیر نظامی و بمباران مدارس، بیمارستان‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز علمی و همچنین ترور نخبگان و دانشمندان کرد، دشمن در آغاز جنگ رمضان به خوبی به این مسئله پی برد که نمی‌تواند با ایران و ایرانی بجنگد و برای اینکه بخواهد احساسات ملت غیور ما را تحریک کرده و به خیال خام خود این ملت همیشه در صحنه را سست کند، دانش‌آموزان را در مدرسه شجره طیبه میناب به شهادت رساند، دشمن تصور می‌کرد با این اقدام غیر انسانی و غیر اخلاقی می‌تواند به نتیجه مطلوب خود برسد، اما این اقدام آنان نه تنها مردم ما را سست نکرد، بلکه باعث شد مصمم‌تر در خیابان‌ها و میادین حاضر شوند و از کشور خود دفاع کنند.

وی تأکید کرد: امروز همه دنیا باید بدانند پیشرفت و تکنولوژی در جان‌ها و مغزهای مردم ایران است، یعنی تکنولوژی صرفاً در پژوهشکده‌ها نیست، اگر دشمنان هر چقدر به مراکز دانشگاهی و پژوهشکده‌های ما حمله کنند، باز هم علم و هوش جوانان ایرانی این‌ها را بهتر از گذشته بازسازی می‌کند و آن را در مقابل چشمان مردم دنیا به نمایش قرار می‌دهد، چرا که علم و دانش در ساختمان‌ها و آزمایشگاه‌ها نیست، علم در ذهن و مغز جوانان ایرانی است و دشمن نمی‌تواند آن را از بین ببرد.

قبادی در پایان یادآور شد: کشور ما کشوری نخبه‌پرور است و هزاران نخبه در این کشور پهناور وجود دارد که در حال ادامه تحصیل، کار، تلاش و فعالیت هستند و راه شهدای نخبه و شهدای علم و فناوری را با قدرت ادامه خواهند داد.

انتهای پیام